Anamaria Vasile

Jos palaria! Horia Brenciu vrea sa mai adopte un baietel! Declaratia artistului!

Horia Brenciu si sotia lui au anuntat ca sunt pregatiti sa isi mareasca familia, astfel ca vor ajunge la nu mai putin de 7 membrii!

Celor doi le place la nebunie sa fie inconjurati de cei mici si sa aiba tot timpul casa plina. In momental de fata, familia Brenciu este formata din cei doi soti, trei fete, Andreea, Maria și Mina, si un baietel pe nume Toma.

Horia si sotia sa, Alice, l-au adoptat pe Toma, acum baietelul avand 4 anisori! Este iubit de intreaga familie, dar mai ales de surorile lui care se întrec în a-i găsi apelative precum Soarele meu, Zeus, Îngeraș etc. Ce sa mai, e rasfatatul tuturor!

Cei doi soti isi doresc ca el sa aiba un fratior cu care sa se joace, mentionand ca s-au gandit de mult la acest aspect.

E un fel de competiție a afecțiunii între noi. E de la sine înțeles și de ce. Toma e tot un zâmbet, cântă tot felul de cântece și are o privire tare galeșă. Fetele se întrec în a-i găsi apelative precum Soarele meu, Zeus, Îngeraș. Și lista poate continua, credeți-mă… (…) Îi șantajez… (râde) Lui Toma îi place masajul la umeri. Minei îi plac cărțile de colorat. Mariei îi plac spectacolele de stand-up, iar Andreea adoră psihologia.

Și dacă la astea se adaugă pupăturile și îmbrățișările mele de urs, atunci, cuvintele frumoase, cine știe?, pot apărea…(…)Mi-am dorit încă un copil, ceea ce vreau și în continuare.Și acum, când Toma Brenciu este acest Mowgli al familiei, cred că i-ar trebui un frățior.

Ei sunt dispusi sa treaca din nou prin lungile proceduri de infiere, considerand ca trebuie sa echilibreze putin balanta in familie, in momentul de fata existand 4 fete si doar doi baieti!

Horia Brenciu face dezvăluiri despre fiul său adoptiv. Toma, care e frumușel foc, a intrat în familia juratului de la “X Factor” în urma unei proceduri ce a durat 3 ani!

Cântărețul, care și-a dorit multă vreme să spargă gașca fetelor din casă cu un băiat, un viitor partener de table, excursii, snooker, poker, bowling și vin roșu’, și-a văzut visul cu ochii: a devenit tatăl unui băiețel, veste pe care ne-a dat-o la sfârșitul anului trecut.

Toma a fost adoptat de el și de soția lui, Alice, la capătul unui proces lung și obositor. Interpretul, care nu prea a vorbit până acum despre copil, ne-a mărturisit în premieră că a meritat efortul depus și că toată familia îl adoră pe prichindel. Cât despre Alice, ea a declarat că Toma e parte din sufletul ei.

Libertatea: Cum s-a schimbat viață voastră de când a apărut băiatul familiei?

Horia Brenciu: În loc de singular, se folosește acum pluralul. Când intră în casă, Alice strigă: Ce mai fac băieții mei?’.

Cine-l cocoloșește și îl alintă cel mai mult: tu, Alice, Andreea, Maria sau Mina?

E un fel de competiție a afecțiunii între noi. E de la sine înțeles și de ce. Toma e tot un zâmbet, cântă tot felul de cântece și are o privire tare galeșă. Fetele se întrec în a-i găsi apelative precum Soarele meu, Zeus, Îngeraș. Și lista poate continua, credeți-mă…

Ai ținut ceva vreme secretul… Ți-a fost greu s-o faci?

Am învățat că lucrurile cele mai frumoase în viață trebuie prețuite profund. Ele nu trebuie neapărat trâmbițate opiniei publice. Toma era al nostru, indiferent că aflase lumea sau nu. Poate că a fost ceva egoist la mijloc. L-am ținut doar pentru noi doi ani și jumătate.

Mulți oameni care vor să adopte se plâng de birocrație. Pentru voi cum a fost, greu, ușor? A durat mult?

Aș zice că am fost ajutați de Dumnezeu. Toată procedura a durat aproape trei ani. Toma a fost cu noi în tot acest timp și în rest nimic nu a contat. De fapt, ideea e că poți trece prin orice, dacă la capătul drumului te așteaptă o minune.

Horia Brenciu face dezvăluiri despre fiul său adoptiv: Urmează să mergem la înot. Nevastă-mea îl vrea poloist’
Spuneai, la un moment dat, că Venirea unui băiat ar revoluționa toată casă’. S-a întâmplat asta?

Toma ne-a întrecut orice așteptare. De la un an, de când abia se ținea pe picioare, lovea mingea cu o precizie și o putere uimitoare. Zilele trecute, am început să jucăm badminton, iar când mergem în parc rămâne pe marginea terenului de baschet și urmărește vrăjit mingea, care e prea mare pentru mânuțele lui, deocamdată. Urmează să mergem la înot. Nevastă-mea îl vrea poloist.

Le-a dat porecle tututor colegilor de la X Factor’

A doua familie a ta e la X Factor’. Ce ne poți spune despre noul sezon, care tocmai a debutat la TV? Cum a fost la audiții, ce te-a impresionat?

Audițiile au fost de-a dreptul spectaculoase. Am văzut talente remarcabile, cu gusturi muzicale extrem de variate. Pe de altă parte, colegii mei jurați, Rapunzel, Zorro și Donald – faceți voi distribuirea poreclelor -, aflați în formă maximă, m-au răsfățat cu tot felul de înțepături subtile, combinate cu vorbe pline de tâlc.

Care e gluma sezonului acesta între voi, jurații?

Hidrantul! S-a născut și vorba glumă de hidrant’! Am imaginat un loc în colțul platoului unde merge cel care spune vreo chestie mai deplasată sau răsuflată, fie că e o poantă între noi sau o remarcă la adresa unui concurent. Nu va întrebați cine a inventat jocul. Răspunsul e unul simplu. Ghiciți mai bine cine a stat primul la hidrant. Da! Exact el! L-am și felicitat pentru asta!