Anamaria Vasile

Juriul si publicul au ramas fara cuvinte cand au vazut cum canta aceasta fetita de 11 ani

Talentul iese la iveala cand te astepti mai putin, iar aceasta fetita vesela si plina de viata dovedeste calitati vocale incredibile si o prezenta scenica impecabila.

Cand a aparut in fata juriului, Asanda Jezile a adus cu ea o nota de optimism si buna dispozitie care a animat intrega sala.

Ea a dovedit un talent vocal cu totul deosebit participand la concursul «Britain’s Got Talent» unde a interpretat o melodie destul de dificila pentru varsta ei – piesa «Diamonds» a cantaretei Rihanna.

Primele semne care anunta ca un copil are un talent sau dar special.

Oamenii de stiinta sunt convinsi ca fiecare copil are un talent special – sau dar (har) – care VA FI sau nu descoperit. Din pacate, uneori ramane nedescoperit. Tocmai de asta, un parinte care isi iubeste copilul trebuie sa se asigure ca ii ofera copilului sansa de a-si descoperi si afirma adevaratul talent – adevaratul dar cu care este inzestrat.

Uneori, cel care isi da seama ca are de aface cu un copil talentat – este invatatoarea sau un profesor. Si totusi de ce nu observa parintii talentul copilului? Poate pentru ca nu stiu cat de important este sa ii descopere copilului adevaratul har. Si sa il sustina!

Fiecare copil are un talent special

Oamenii de stiinta sunt convinsi ca fiecare copil are un talent special – sau dar (har) – care este sau nu descoperit. Din pacate, uneori ramane nedescoperit.

Tocmai de asta, un parinte care isi iubeste copilul trebuie sa se asigure ca ii ofera copilului sansa de a-si descoperi si afirma adevaratul talent – adevaratul dar cu care este inzestrat.

Uneori, cel care isi da seama ca are de aface cu un copilt alentat – este invatatoarea sau un profesor. Si totusi de ce nu observa parintii talentul copilului?

Poate pentru ca nu stiu cat de important este sa ii descopere copilului adevaratul har. Si sa il sustina!

Daca vrei sa descoperi talentul copilului tau, fii pe faza

Parintii trebuie sa fie totusi primii care observa ce abilitati speciale are copilul lor – pentru a-l putea canaliza si incuraja mai departe. Dar cum putem sa descoperim primele semne ca avem un copil talentat – cu har ?

Lista urmatoare este adaptata si compilata din diverse surse de educatie (suedeze si americane). Retineti ca un copil talentat nu are toate aceste insusiri – ci doar cateva din ele.

Fiecare insusire de mai jos poate insa indica ca un copil are un dar …