Anamaria Vasile

S-a asezat la pian pentru a interpreta o piesa din 1975

Chiar daca solistii care le-au interpretat in original au trecut deja in nefiinta, piesele muzicale consacrate raman in amintirea si pe buzele tuturor.

Ne bucuram de fiecare data cand auzim formatii sau artisti care incearca si chiar reusesc sa le readuca in prim plan prin intermediul unor cover-uri deosebite, mai ales atunci cand interpretarile lor rivalizeaza cu variantele originale.

Anumite piese muzicale ne marcheaza la un moment dat existenta si ne influenteaza emotional starea de spirit.

Sunt insa unele melodii pe care nu le uitam niciodata, iar din aceasta categorie fac parte piese care de-a lungul timpului au devenit adevarate capodopere muzicale.

„Bohemian Rhapsody” a formatiei Queen este pe drept cuvant una dintre aceste capodopere care nu va intalni niciodata calea uitarii.

Din momentul cand a fost interpretata pentru prima data de Freddy Mercury si pana in zilele noastre, aceasta piesa magnifica a ramas in amintirea tuturor, scrie livebiz.ro.

Fiecare solist sau instrumentist si-a pus amprenta plina de senzualitate si originalitate pe interpretarea acestei piese remarcabile, insa varianta pianistei Sonya Belousova este cu totul speciala.

Sub degetele ei vrajite , clapele pianului dau viata acestei melodii de neuitat intr-un mod in care ne emotioneaza profund.

„Bohemian Rhapsody” a fost inregistrata in original pentru prima data pe albumul „A Night at the Opera”, aparut in 1975.

Este considerata una dintre cele mai elaborate piese muzicale datorita complexitatii ei in care au fost inglobate o parte acapella, o balada, un solo de chitara, o sectiune de opera si partea de hard rock.

Este lesne de inteles ca nu este deloc usor sa interpretezi un cover dupa o asemenea piesa.

Fara indoiala ca Sonya a pus suflet si daruire in aceasta reprezentatie de zile mari.

Pentru aceia care isi aduc aminte cu placere de „Bohemian Rhapsody” si de trupa Queen, aceasta interpretare poate fi o amintire de neuitat.