Anamaria Vasile

La doar 3 anisori a oferit o reprezentatie superba pe patine

Aceasta copilita te va uimit din prima secunda in care vei da play clipului video. La doar trei anisori o gasesti pe gheata, fiind angrenata in competitii renumite.

Te-ai mira sa o vezi pe patine si ai crede ca e o simpla gluma. Priveste videoclipul si vei vedea ca nu e asa. Aceasta fata te va da pe spate.

Nimeni nu se astepta la asa ceva. Cand a intrat pe patinoar toti credeau ca va fi foarte amuzant acest numar, insa performanta fetitei a fost surprinzatoare.

Miscarile facute de ea sunt mai mult decat suficiente pentru varsta sa. Sunt oameni ajunsi la adolescenta care nu sunt in stare sa se echilibreze pe patine.

Ea a fost capabila sa se miste destul de ok pe patine si sa duca numarul la bun sfarsit. Eu unul trebuie sa recunosc ca nu as fi in stare nici cat a facut aceasta micuta sa fac.

Tu in ce situatie te afli? Stii sa patinezi? Daca nu, ai aici un bun exemplu.

Niste miscari de baza poti sa le inveti de la aceasta micuta.

Toţi copiii sunt fascinaţi de zăpadă şi chiar de la vârste fragede sunt încântaţi să se bulgărească şi să se joace prin nămeţi.

Pe lângă aceste plăceri ale copilăriei, prichindelul tău poate experimenta şi câteva sporturi de iarnă, numai bune pentru vârsta lui.

Între 2-3 ani

Săniuş

Începând cu vârsta de 2 ani,copilul tău poate să experimenteze,alături de tine,săniuşul. Va fi încântat de adrenalina pe care o va simţi când va coborî,în viteză,dealul.

Să ai grijă,însă,să fie îmbrăcat călduros,iar hainele să fie impermeabile.

De asemenea,cel mic trebuie să stea în poziţia şezut pe sanie,cu faţa înainte,nicidecum pe burtă.

Schi

Tot de la 2 ani este ideal să-ţi înveţi copilul să schieze,alături de tine,deoarece la această vârstă cei mici nu conştientizează frica. Se recomandă să schieze fără beţe,iar mâinile să le ţină pe genunchi,pentru a nu se dezechilibra.

Nu-l lăsa nicio clipă nesupravegheat pentru că poate fi accidentat de alţi copii sau adulţi de pe pârtie. Pentru siguranţă,echipează-l cu cască de protecţie.

Între 4-6 ani

Patinaj

La început,copilul poate fi speriat de gheaţă,dar odată ce va simţi plăcerea acestui sport,îţi va fi greu să-l mai scoţi de la patinoar.

Pentru a se obişnui cu patinele,lasă copilul să meargă cu ele pe podea,iar pe pistă ţine-l de mână până prinde curaj.

Când alegi patinele celui mic,asigură-te că sunt cu jumătate de mărime mai mare decât poartă el la pantof în mod obişnuit.

De la 6-8 ani

Hochei

După ce te-ai asigurat că cel mic patinează fără nicio problemă,înseamnă că este pregătit pentru hocheiul pe gheaţă.

Băţul de hochei nu trebuie să depăşească bărbia celui mic,iar echipamentul este necesar pentru mai multă siguranţă.

Dacă vezi că este pasionat de acest sport,îl poţi înscrie la cursuri specializate de hochei.

Între 7-8 ani

Snowboarding

Când copilul mai creşte,îl poţi îndruma către snowboard.

Acest sport de iarnă,atât de popular în rândul adolescenţilor,îl va învăţa să-şi păstreze echilibrul şi să experimenteze tot felul de trucuri pe placă.

Să te asiguri,totuşi,că poartă cască de protecţie,genunchieră şi un costum impermeabil.