Anamaria Vasile

Lavinia Pirva și-a cumpărat apartament de lux în București. Cântăreața a investit zeci de mii de euro

Lavinia Pârva, la doar câteva luni după ce a devenit mamă, a făcut o investiție uriasă. Vedeta și-a cumpărat un apartament de lșux în București. Vedeta a prezentat locuința la TV, fiind foarte mulțumită de alegerea făcută.

A investit zeci de mii de euro într-o nouă locuință. Lavinia Pârva și-a cumpărat un apartament pe care l-a prezentat în direct, la Teo Show. Casa are mai multe încăperi și este situață într-o zonă bună din Capitală.

„Oaza mea de liniște, e foarte nouă, achiziționată de curând. E un bloc foarte spectaculos, pe care eu l-am căutat mult. Voiam să luăm un apartament, poate pentru părinții mei de la Timișoara, să fie. Are o energie foarte bună. Eu mă simt bine aici, îmi dă o stare de liniște. E o zonă foarte bună, eu locuiesc foarte aproape”, a spus Lavinia Pîrva într-un interviu în exclusivitate pentru Teo Show.

Se pare că vedeta nu va locui acolo, apartamentul s-a gândit să îl cumpere pentru părinții ei care acum stau în Timișoara. Ea locuiește alături de Ștefan Bănică și fiul lor.

Alexandru s-a născut pe data de 16 mai și este primul copil al Laviniei și al treilea copil al lui Ștefan Bănică, acesta mai având o fiică, Violeta, provenită din mariajul cu Andreea Marin, și un fiu, Radu Ștefan, provenit din relația pe care a avut-o cu Camelia Constantinescu.

Lavinia Pîrva a dezvăluit cum este Ștefan Bănică în rolul de tătic: „Este îndrăgosit peste cap de el’
Lavinia Pîrva are o strălucire aparte, iar sclipirea din ochii ei dovedește că este mai fericită ca niciodată în această postură. Invitată la Vorbește lumea, artista a povestit despre maternitate și despre perioada de acomodare cu cel mic, pe care, a recunoscut ea, nu prea se îndură să îl lase singur prea mult timp acasă.

În ceea ce privește relația lui Ștefan Bănică cu fiul său, Alexandru, Lavinia a povestit că „tăticul este foarte cool, Ștefan este un tată foarte cool. Este îndrăgosit peste cap de el’ .