Anamaria Vasile

Un bărbat a fost surprins în timp ce plimba două femei în lesă, în centrul orașului Timișoara! Imaginile au strârnit controverse: „Nu văd cu ce vă deranjează…

Un bărbat a fost surprins în timp ce plimba două femei în lesă. Scena șocantă a avut loc în Timișoara și a stârnit conrtoverse.

„Două femei ţinute în lesă de un bărbat, care spuneau că sunt din Costa Rica. În timp ce lumea era uluită despre această scenă, eu am mers să-i întreb ce înseamnă asta!? Voi ce spuneţi? Ce reacţie aţi fi avut dacă aveaţi timp sa vă reveniţi din uluire. Tu cum ai fi procedat??”, a fost mesajul lui Ştefan Cojocnean, cel care a realizat imaginile.

Cum au reacționat internauții la vederea imaginilor din Timișoara

Imaginile au fost redistribuite de mai bine de 200 de oameni și au strâns câteva sute de comentarii din partea utilizatorilor Facebook.

„Nu priveşte pe nimeni cum trăiesc ei, atâta timp cât e consimţit de toţi trei. Mie imi place foarte mult mentalitatea occidentală, în care nu ne băgăm nasul în vieţile altora”, a scris Alina Emandi în dreptul imaginilor..

„Nu e tocmai în regulă ca fetiţa mea să înveţe aşa ceva! Ea pleacă de acasă cu ideea că femeia trebuie să fie respectată de un bărbat educat şi că lesa este pentru câini şi aşa trebuie sa rămână! Asta e o boală psihică, sclavism autoritar se numeşte. Au murit oameni, măi oameni buni, ca să fim o ţară educată. Vin toţi psihopaţii, ne leagă fetele, le răpesc, le ard le înjunghie şi noi suntem permisivi! Vi se pare o nimica toată. Ei, de la o nimica toată au pornit toate”, a scris şi Dora Maria Secara Halas.

„Nu văd cu ce vă deranjează. Eu văd trei adulţi, capabili să îşi dea consimţământul şi care nu rănesc pe alţii cu plăcerea/fetişul lor. Vă deranjează zgărzile? De ce? Explicaţi. Şi nu mă luaţi cu «văd copiii aşa ceva»…pentru că sunt lucruri mult mai grave pe care le văd copiii. Vestimentaţia excentrică vă deranjează? Dar pitzipoancele care ies în club şi au aproape aceeaşi vestimentaţie…uneori chiar şi zgarda (mai puţin cineva care să le plimbe în lesă) cu ce sunt diferite?”, a comentat Diana Majalahti.

„Părerea mea este, ca reprezinta un experiment – persoanele sunt actori sau ceva în domeniul divertismentului, care au dorit sa observe ce reacție au oamenii văzându-i – dacă ii vad, pentru ca primul lucru, esențial după părerea mea, e ca oamenii nu mai vad. Merg cu capul în jos, cu grijile lor, cu treaba lor și nu le mai pasa de ce se întâmplă în jur. Nu generalizez, ca toți oamenii sunt asa, ci doar am observat acest mod de comportament. Eu asta cred, despre acest domn, însoțit de aceste doamne, nimic altceva!”, a scris o altă femeie.