Anamaria Vasile

Lidia Buble, chinuita de amintiri: ”Nu mai rezist”

Lidia Buble și-a răsfățat, din nou, fanii, iar aceștia i-au apreciat atât fizicul de invidiat, cât și costumul de baie. Totuși, unii dintre ei și-au pus și un mare semn de întrebare în momentul în care au citit mesajul pe care frumoasa Lidia l-a alăturat fotografiei.

Fanii încearcă să tragă o concluzie din fiecare mesaj pe care vedetele îl postează în mediul online. Se lansează ipoteze, se fac speculații, se analizează fiecare cuvânt cu o plăcere teribilă. În spatele fiecărui mesaj poate fi descifrat, cred fanii, un alt mesaj, ascuns, iar curiozitatea lor rămâne, astfel nestăvilită.

Acum, Lidia Buble și-a surprins fanii prin câteva cuvinte care, de fapt, sunt versuri ale unei celebre piese care a făcut furori la vremea respectivă.

”Amintirile mă chinuiesc, amintirile mă răscolesc…nu mai reziiist😂”, a scris Lidia Buble pe pagina ei de Instagram. Firște, emoticonul care râde în hohote ar trebui să-i liniștească pe fani, cu atât mai mult cu cât Lidia Buble a postat o altă fotografie… irezistibilă.

Are Lidia un… consilier pe probleme de vestimentație?
Nimeni nu-i contestă frumusețea, însă dacă vine vorba despre vestimentația aleasă, atunci Lidia Buble are o ”problemă”. Iar asta se întâmplă foarte des, mai ales pe pagina ei de Instagram, acolo unde vedeta postează fotografii în care apare în fel și fel de ipostaze… vestimentare.

Lidia a postat o fotografie care a dat naștere unor comentarii contradictorii. Bineînțeles, fanii s-au împărțit imediat în două tabere. Reține atenția un comentariu acid la adresa Lidiei, cu atât mai mult cu cât ideea nu e nouă. Are Lidia un… consilier pe probleme de vestimentație? Dacă da, atunci ar trebui să se debaraseze de el/ea. Iar dacă nu are, atunci – spune autorul mesajului critic – trebuie să apeleze, neapărat, la cineva care ar putea să o scoată din… oribil.

Cine dracu te îmbracă?… daca e cineva, schimba-l, ca te îmbracă oribil, daca te îmbraci singura atunci apelează la cineva că te îmbraci oribil!”