Anamaria Vasile

Ozana Barabancea cere Doliu Național după crimele din Caracal. „Dumnezeu să o ierte pe Alexandra”

Ozana Barabancea a postat un mesaj pe contul de socializare, în care vorbește despre crimele din Caracal, care au șocat o țară întreagă. Vedeta cere Doliu Național, după moartea Alexandrei Măceșanu.

„Datorită Alexandrei s-a descoperit cimitirul din curtea criminalului! Un criminal cu ștate vechi! Ea a avut curaj, cu preţul vieţii, să dea un semnal de alarmă. Sunt sigură că sunt multi angajaţi în organele de stat care îşi iau banii într-un mod comod! A fi poliţist, sau preot, sau medic înseamnă să iubeşti oamenii! Meseria asta se face doar dacă iubeşti oamenii. Dumnezeu să o ierte pe Alexandra! Alexandra să ne ierte pe noi, o societate de incompetenţi. Dumnezeu să ierte toate victimele acestui criminal odios!

Puşcăria este un mediu mult prea călduț pentru monstrul Gheorghe Dincă! Eu propun Doliu Naţional pentru toate victimele găsite în curtea aceea , și pentru toate cazurile clasate voit de catre unii, de către alții ! Desteaptă-te , române din lenea cea de moarte!!!”, a scris Ozana Barabancea pe contul de socializare. Familia Alexandrei Măceșanu a aflat de la avocat care sunt declarațiile făcute de Gheorghe Dincă în fața procurorilor DIICOT. Ei au izbucnit în lacrimi când li s-a spus că fata lor de 15 ani și-a păstrat calmul chiar și atunci când și-a dat seama că este răpită și e posibil să fie violată.