Anamaria Vasile

Liviu Varciu a recunoscut ca a gresit si a luat o decizie in privinta fiicelor sale: “Eu am facut o greseala mare”

Liviu Varciu a anuntat despartirea de Anda Calin la numai cateva luni de la botezul fiicei lor. Nimeni nu se astepta la aceasta mutare, mai ales ca toata lumea observase schimbarea in bine a lui Liviu de cand a devenit tatic a doua oara.

Cantaretul a luat o decizie importanta in ceea ce le priveste pe cele doua fiice ale sale: Anastasia si Carmina. A recunoscut faptul ca el a fost mereu mai libertin, ca a avut un succes enorm cu trupa L.A. si nu a stiut sa il gestioneze, iar banii i-au luat mintile. Invitat intr-o emisiune televizata, acesta a marturisit care este unul dintre cele mai mari regrete ale sale: “Eu am facut o greseala mare, ca am dat banii in stanga si in dreapta si am stat doar in chirii. Nu vreau ca fetele mele sa treaca prin ce am trecut eu, le iau doar apartamente, atat. Ii fac si mamei mele o casa ca sa isi puna si ea o rosie in curte.”

Acesta a dezvaluit si care este visul sau atunci cand o sa imbatraneasca: “La 60 de ani, imi vand casa, fetele mele vor avea cate un apartament, imi iau o barca si m-am carat.”

Fost actor si cantaret, dar si prezentator de televiziune, Liviu Varciu are doua fete din doua relatii diferite: Carmina, din relatia cu Amy Teiceanu, si Anastasia, din relatia cu Anda Calin. Cu nici una din cele doua nu a fost casatorit, el a avut o singura casnicie, cu Adelina Pestritu, dar de foarte scurta durata.