Anamaria Vasile

Logodnicul Elenei Udrea a postat primele poze cu fiica lor: “Dor de mami”

Viata Elenei Udrea a fost plina de surprize in ultimele saptamani. Fetita sa s-a nascut inainte de termenul dat de medic, iar acum se afla la inchisoare, figurand in baza de date a Interpolului ca si “fugara”.

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea a plecat mai repede decat isi programase in Costa Rica sa isi cunoasca fetita. Asta pentru ca micuta s-a grabit sa vina pe lume. Cand credea ca fericirea lor este completa, a primit vestea arestarii Elenei Udrea. El este cel care se ocupa de micuta acum, cat mama sa este arestata preventiv si se asteapta decizia finala: daca primeste azi politic sau va fi obligata sa se intoarca in Romania.

Fostul manechin a facut publice poze cu fetita acestora, insotite de un mesaj de multumire pentru persoanele care ii sustin in continuare:

“Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastra, de sustinere si incurajare.

Trecem prin momente dificile, si tot ce ne dorim este ca micuta noastra, un suflet nevinovat… sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul in care are are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternica, si va trebui sa ramana puternica in continuare pentru ea si pentru fetita noastra. PS: Imi este greu sa inteleg, sau sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din Romania, care gasesc satisfactie in smulgerea unui copil de doar 2 saptamani, din bratele mamei.”

“Exista locuri in inima despre care nici macar nu stii ca exista, pana cand nu iubesti un copil. Dor de Mami…”

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate pe 4 octombrie de agentii Interpol, la scurt tip dupa ce au parasit o cafenea. Elena Udrea a luat decizia de a plecat in Costa Rica in luna februarie a acestui an si a motivat ca a luat aceasta decizie din cauza neregulilor din sistemul judiciar din Romania. Ea a solicitat statutul de refugiat.