Anamaria Vasile

Maceratul de ceapă în vin alb – curăță eficient venele și arterele înfundate

Atunci când trecem de o anumită vârstă întregul organism nu mai funcționează la fel ca la început, respectiv, grija pentru acesta trebuie să fie mai mare.

Așa de exemplu este important să avem grijă de cele mai importante organe, pentru că dacă acestea vor funcționa prost, vor atrage mai multe afecțiuni.

Vom vorbi despre cazul arterelor, dar și despre cel al venelor.

Acestea încep să își piardă din eficacitate și pentru că foarte mulți oameni au un stil de viață foarte dezordonat și dezechilibrat.

Cu cât vom avea mai multă grijă la ce mâncăm, la câtă mișcare facem și la viciile pe care le avem, cu atât arterele, repectiv, întregul organism, vor fi mai sănătoase.

Cel mai des arterele se înfundă din cauza alimentelor care conțin foarte multe grăsimi, dar și din cauza consumului excesiv de zahăr alb.

Drept urmare sângele nu va mai circula așa cum trebuie, iar acest lucru va duce la o tensiune arterială mai mare decât în mod normal.

Din fericire, pentru toate aceste probleme există o soluție. Este foarte eficientă și pentru folosirea ei nu e nevoie de foarte mulți bani.

Și nu în ultimul rând, este o variantă natural de tratament. Este vorba mai exact despre macarat de ceapă în vin alb.

Ca să pregătești această compoziție vei avea nevoie de 4 sau de 5 cepe roșii, de 1 litru de vin alb, preferabil d casă sau cel puțin natural, de 2 legături de pătrunjel verde și proaspăt, de 250 de grame de rădăcină de pătrunjel și de 150 de mililitri de miere.

Curăță și spală cepele roșii. După aceea, toacă-le mărunt și pune-le într-un vas de sticlă. Peste ele pune tot vinul alb.

După aceea spală și curăță rădăcina de pătrunjel și toac-o, împreună cu frunzee de pătrunjel.

Lasă la fiert până când lichidul va scădea pe jumătate. Când acesta este sufficient de rece, pune-l să se strecoare.

Amestecă între ele cele 2 compoziții, cea de vin și cea de pătrunjel, și la final pune toată mierea.

Închide vasul foarte bine și ține-l pentru 7 zile la macerat, într-un loc sufficient de rece, de uscat și de întunecat.

Agită recipientul în fiecare zi, iar după ce s-a terminat săptămâna, conținutul acestuia va trebui filtrat.

Maceratul din ceapă și din vin alb trebuie consumat de 3 ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de fiecare masa.

Folosește acest amestec până când îl termini. Dar pe lângă acest amestec sunt foarte importante produsele pe care le consume.

Așa că folosește din cât mai multe fructi și cât mai multe legume. Nu uita să te hidratezi cu apă plată, dar și să bei din când în când sucuri naturale, ceaiuri proaspete din frunze, nu la plic.

Din momentul în care vei începe să faci această schimbare, vei simți pur și simplu cum depunderile existente pe vasele de sânge se vor desprinde de pe ele.

Drept urmare, sângele se va subția și va putea să circule mult mai liber, iar pereții vaselor de sânge vor devein, la rândul lor mult mai elastici.