Anamaria Vasile

Mama Luizei intervine după audierea soţiei lui Dincă. Ce a descoperit femeia

Mama Luizei a avut vineri o intervenţie de ultim moment în cazul Caracal, la cateva ore după ce soţia lui Gheorghe Dincă, Elena, a fost audiată de procurori în dosar. Teribil de ce se teme femeia acum.

Mama Luizei, fata dispăruta în aprilie, pe care criminalul din Caracal a recunoscut că a ucis-o, este de părere că soţia lui Dincă ascunde informaţii importante care ar putea elucida ancheta de la Caracal. Mai mult, femeia acuză procurorii că au muşamalizat cazul şi cere de urgenţă un răspuns de la oamenii legii. Incredibil ce dezvăluiri a mai făcut mama Luizei despre fiica sa şi ce a vorbit cu ea înainte să dispară.

”Atâta timp cât ea a venit la două săptămâni după dispariția fiicei mele, probabil că ascunde ceva. Să își ascundă familia. Sper să se spună adevarul. Se fac cinci luni iar noi nu avem un răspuns concret. Autoritățile nu ne informează, probele au fost distruse. Ce așteptăm? S-a mușamalizat cazul fetei mele. Să facem ceva. Eu una nu mai pot. Penulima convorbire a avut-o cu mine. Mi-a spus că mă iubește și i-am spus: Ai grijă la cine te urci în mașină. Asta i-am spus ultima dată. Dimineața a fost pusă la ocazie de mama mea și apoi nu s-a mai întors.”, a spus mama Luizei la un post TV.