Anamaria Vasile

Maria Ilioiu este, din nou, o femeie singură! „Nu am ce să caut lângă asemenea om”

După o relaţie de 3 ani, Maria Ilioiu şi iubitul şi-au spus „Te pup, pa, pa”! Invitată în platoul emisiunii „Agenţia VIP”, controversata ispită de la „Insula Iubirii” a mărturisit că şi-a dat seama, în sfârşit, că omul lângă care a trăit atât timp nu este potrivit pentru ea.

Nu este prima dată când se despart, dar de data aceasta, Maria Ilioiu spune că este definitiv! Ispita de la „Insula Iubirii” nu se simţea iubită şi era deranjată constant de comportamentul bărbatului, care s-a schimbat odată cu trecerea timpului.

„Pe parcurs s-a ofilit. Nu a ştiut să întreţină dragostea. S-a schimbat comportamentul lui. Nici la început nu a fost lapte şi miere, dar nu am găsit altul mai bun în perioada aceea. El are 40 de ani. Ne înţelegeam, dar cu toate astea… Oricât am încercat şi l-am învăţat cum să se poarte… Mi-a oferit inelul, ne-am certat şi am zis că nu mai facem pasul ăsta dacă nu ne potrivim. I-am dat inelul înapoi. Nu am ce să caut lângă asemenea om, m-am convins de data asta. Nu-mi place caracterul lui, eu tot am sperat că se va schimba, dar nu, are 40 de ani…”, a dezvăluit Maria Ilioiu la „Agenţia VIP”.

Chiar înainte de a veni la emisiune, Maria Ilioiu a pus ochii pe un bărbat, la sală! Focoasa roşcată a spus că se va mai duce, în speranţa că îşi va găsi sufletul pereche. Apoi, a adăugat ce şi-ar dori de la un bărbat! Atenţie, domnilor!

„Mi-e frică să încep ceva nou, cu cineva necunoscut (…) Am observat asta la mine şi în fosta relaţie. Psihic, mi-e frică. Dacă încep ceva cu cineva şi e mai rău?! Am fost la sală înainte să vin la voi şi am văzut un bărbat interesant. O să mă mai duc! Trebuie să fie frumos ca să îl bag în seamă, să stăm de vorbă.”, a spus Maria Ilioiu.

„Vreau să fie înalt, peste 1.80m, matur. Nu-mi plac puştanii. Am observat că bărbaţii încep procesul de maturizare la 33 de ani. Nu contează ocupaţia, eu sunt o femeie independentă.”, a încheiat ispita.