Anamaria Vasile

Marian amantul Vulpiței nu se lasă! S-a dezbrăcat pe internet și a transmis un mesaj usturător

Amantul celebrei neveste-vulpiță s-a filmat gol în patul în care Veronica l-a înșelat pe Viorel și i-a trimis acesteia un mesaj.

Marian, tânărul cu care Vulpița a făcut amor, i-a transmis femeii un mesaj plin de subînțeles. Bărbatul s-a filmat gol, în patul în care a făcut dragoste cu nevasta lui Viorel și a postat imaginile pe un cont de soicalizare.

”Of, Vulpițo, Vulpițo… ce-ai vrut tu să-mi faci mie, ai vrut să mă bagi la pușcărie… Dar ce să fac, Vulpițo, dacă ești Vulpiță și hoață și umbli cu juma’ de sat! Hai, succes, ne vedem mâine”, i-a transmis Marian.

Cum a ajuns vedetă Vulpița?
Telenovela anului, în care Veronica din Blăgești l-a acuzat pe un consătean de viol, pentru ca mai apoi să se constate că aceasta își dăduse consimțământul pentru o partidă de sex cu respectivul, precum și cu alți săteni, este deja cunoscută.

Marian este doar unul dintre băieții cu care Vulpița l-a înșelat pe Viorel, însă acesta a avut ghinionul ca soțul ei să afle de aventura soției iar aceasta a ajuns să se apere în fața lui spunând că a fost violată. Doar că minciuna a fost descoperită, iar Veronica a ajuns o vedetă națională.