Anamaria Vasile

Mergea pe o stradă din Reșița, când jandarmul a văzut un bărbat îmbrăcat în costum prăbușit la pământ. S-a apropiat și a făcut o descoperire și mai neașteptată (FOTO)

Mergea pe o stradă din Reșița, când jandarmul a văzut un bărbat îmbrăcat în costum părbușit la pământ.

S-a apropiat de el să vadă dacă este bine, când a făcut o descoperire și mai neașteptată.

Lângă bărbat se afla un plic cu bani. 4.000 de lei. Întâmplarea a fost relatată pe pagina de Facebook, Jandarmeria Caras Severin:

„Atunci când nu poţi trece indiferent

Plutonierul major Ionașcu Constantin, din Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin, aflat în timpul liber în această dimineață în jurul orei 08.00, se deplasa pe strada Birzăvița, din mun. Reșița, când a văzut o persoană căzută pe partea pietonală.

Jandarmul a încercat să vorbească cu bărbatul, dar acesta era în stare de inconștiență, fapt pentru care a sunat la numărul de urgență 112, menționând faptul că lângă persoana în cauză se află și un plic în care se află suma de 4000 de lei.

La fața locului a sosit un echipaj de ordine publică, format dintr-un jandarm și un polițist, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin care l-a și preluat pe bărbat.

Din declarațiile personalului de pază de la una din instituțiile ce-și desfășoară activitatea în zona respectivă, a reieșit faptul că bărbatul a căzut în jurul orei 04.00.

Banii au fost predați personalului medical pe bază de proces verbal, urmând a fi inmânați familiei”.