Anamaria Vasile

Mireasa a facut un dans special la nunta. Sotul a fost cel mai fericit

Chiar și Beyoncé ar fi geloasă pe acest dans de nuntă! Mirele a rămas fascinat (Video)

Pentru ca nunta să devină cu adevărat un eveniment memorabil, mirii își pun la cale tot felul de surprize. Un adevărat fenomen virtual l-a stârnit o tânără din Canada, odată cu publicarea dansului pe care i l-a adus în dar mirelui în dar, la nunta lor.

Mireasa din imaginile de mai jos se numește Melissa Molinaro, are destulă experiență în lumea muzicii și a fost concurentă a showului de televiziune Making the Band. Pentru a-și impresiona soțul (Bryan Kowalski) cu ocazia nunții lor, tânăra a pus la cale un moment care a stârnit toată admirația.

Mireasa, alături de o trupă de dansatoare, a conceput un dans în stilul Beyoncé, iar pentru acest moment artistic a pregătit și un set de perechi de pantofi și body-uri elegante și provocatoare, marca STELLO.

Remixul pe fundalul căruia au dansat fetele a fost o combinație din piesele „4Eve” – Lil’ Mo’, „Upgrade U” – Beyoncé și „End Of Time”, iar show-ul de lumini care a însoțit prestația fetelor nu a făcut decât să stârnească și mai multă admirație din partea celor prezenți, care au făcut un cerc în jurul dansatoarelor.

Invitatii au crezut ca nu vad bine si ca in fata lor se afla adevarata Beyonce, dar, de fapt, era chiar mireasa, care a organizat un moment de neuitat la nunta ei.

Melissa Molinaro, o dansatoare si actrita din Canada, si-a transformat nunta intr-un spectacol de zile mari, dupa ce un numar de dans inspirat de Beyonce. Mireasa s-a schimbat intr-un costum mulat, asemanator celor purtate de Beyonce pe scena si a dansat aproape ca artista pe cateva melodii, inclusiv “Upgrade You”.

Sotul a stat asezat pe scaun, in fata sotiei sale, iar invitatii au aplaudat momentul, la final, care au fost invitati si ei la dans.

“Sotul meu mereu mi-a zis ca cel mai mult ii place sa se uite la mine cand dansez, asa ca am zis sa ii ofer un dans pentru o viata. Asta este pentru tine, iubitule” a scris aceasta pe Instagram, unde a postat poze si filmulete de la nunta.

Melisaa Molinaro este extrem de populare pe retelele de socializare in Canada, unde este deseori comparata cu Kim Kardashian pentru asemanarea fizica dintre ele.