Anamaria Vasile

Doamne, cat este de dulce! Micuta indragostita ne spune tuturor ca are iubit

Un ingeras de fetita este filmata de parintii sai in timp ce povesteste, cu lacrimi in ochii sai mari si albastri, despre iubitul sau.

Pentru a-i vedea reactia, parintii o tachineaza si ii spun ca nu are iubit, ceea ce a distrus-o pe micuta indragostita.

Videoclipul a strans peste un milion de vizualizari si peste 800. 000 de comentarii, viralizandu-se imediat. Doamne, cat de minunati sunt copii! Inocenta lor ar topi pana si cel mai rece suflet..

CITESTE SI : Aproape de perfectiune! Povestea Andrei, singura elevă din Suceava cu 10 pe linie la bacalaureat: “Inseamna foarte mult pentru mine” Felicitari, fata frumoasa!

Andra a luat nota maximă atât la Limba și Literatura Română, cât și la Matematică și Fizică, ea terminând liceul la prima clasă de Matematică-Informatică, linia germană.

Suceveanca a a fost laureată de mai multe ori în cadrul olimpiadelor naționale de Limba și literatura germană, în 2018, obținând locul al treilea, la categoria „proiect”. A făcut parte și din Clubul de dezbateri academice „Polemici Cordiale”, având rezultate bune în competițiile de debate.

După performanța de la examenul maturității, Andra vrea să urmeze Dreptul în Marea Britanie.

Care sunt pasiunile tale?

Iubesc să citesc și să scriu, de aceea dedic lecturii aproape orice oră liberă pe care o am, și doresc să lucrez, în această vacanță de vară, la unul dintre romanele pe care vreau să îl public în cel mult trei ani.

De asemenea, sunt extrem de pasionată de sporturi pentru că am practicat arte marțiale timp de zece ani și baschet pentru doi ani, încercând mereu să găsesc timp și pentru aceste activități care au avut un impact pozitiv asupra dezvoltării mele.

Mersul cu bicicletă e o activitate care mă eliberează de cele mai multe ori. După cum am și menționat, limbile străine sunt, în același timp, pasiunea mea de suflet, în mod special limba germană, pasiune care a fost modelată datorită doamnei profesor Zaharia Anca și, mai târziu, domnului profesor Steffen Frank. Ei m-au pregătit pentru olimpiada de limbă germană, fază județeană și națională, în fiecare an, dar și pentru merituoasele certificate de limbă Deutsches Sprachdiplom. Înseamnă foarte mult pentru mine că am reușit să duc limba germană la alt nivel, referindu-mă la modul în care o pot folosi în dezbateri, scris, dar și la facultate.