Anamaria Vasile

Momente de maximă panică pentru Ogică! A salvat o bătrână dintr-un incendiu cumplit. Imagini șocante dintre flăcări!

Momente cumplite pentru Stelian Ogică. Afaceristul a fost martor la un incendiu cumplit și, prin acest intermediu, s-a transformat și într-un erou de ocazie. Toate momentele critice au fost filmate, iar Spynews.ro a pus mâna pe imaginile realizate chiar la „epicentrul” dezastrului.

O casă a fost mistuită de flăcări, miercuri. La toate scenele de groază a asistat Stelian Ogică, care, deși a fost clar cuprins de puțină panică, așa cum se poate auzi pe imagini, nu s-a pierdut cu firea și a reușit să intervină prompt.

Stelian Ogică, în centrul unui incendiu cumplit

Ogică a fost trup și suflet alături de pompierii veniți la fața locului, oferind indicații la fiecare pas, pentru a ajuta la stingerea cât mai rapidă a incendiului. Imaginile vorbesc de la sine, putând fi observată tăria de caracter a afaceristului.
„Uite ce e aici în casă. Să nu mai fie butelie, curent, nimic. Auzi, vino pe partea asta! Vino pe partea asta! Auzi, vino, că a luat foc la casă. Vino încoace, bagă furtunul că a luat foc la casă! Vino cu furtunul aici!”, se poate auzi Stelian Ogică, pe filmare.

Primele declarații ale lui Ogică
Despre aceste momente cumplite va vorbi chiar Stelian Ogică. Astăzi, acesta va intra prin telefon, în direct la „Star Magazin”, pentru a povesti prin ce a trecut.

Așadar, nu ratați primele declarații ale lui Ogică, de la 14.00, la „Star Magazin” prezentat de Laura Micovschi, numai la Antena Stars!