Anamaria Vasile

Motivul despărțirii dintre Jojo și soțul acesteia

Oricât au dorit să ascundă problemele de cuplu, Jojo și soțul ei, Ionuț Grama, au decis separarea, după trei ani de la căsătorie. Potrivit Click!, vedeta PRO TV și fostul bancher au divorţat, se pare, în secret, la notariat.

Cătălina Grama, alias Jojo şi Ionuţ Grama au trecut cu greu peste ultimii doi ani, din cauză că el a stat foarte mult plecat în străinătate, în SUA şi Viena, unde a urmat cursuri de specializare în management, scrie Click!.

„În ultima vreme, au avut o relaţie la distanţă. El îşi dorea foarte mult să aibă o funcţie importantă, la o firmă puternică din străinătate. A fost mai mult plecat, pentru că a avut cursuri de specializare. Din păcate, ea nu îşi doreşte să părăsească ţara, îi place foarte mult tot ce face aici”, a povestit pentru Click! un apropiat al cuplului. Deşi au un copil superb împreună, Achim Ionuţ (1 an şi jumătate), relaţia lor a fost greu de întreţinut la sute de kilometri depărtare şi acesta a fost, se pare, motivul care a dus la răcirea sentimentelor.

Contactaţi de ziarul Click!, Jojo şi Ionuţ Grama nu au dorit să ofere informaţii despre separarea lor. Ea a transmis, prin purtătorii de cuvânt de la PRO TV, că nu comentează nimic, la fel a făcut şi Ionuţ. Dar nici unul dintre ei nu a infirmat zvonul că au divorţat.