Anamaria Vasile

Nadiei Comăneci lămurește zvonurile despre divorțul de Bart Conner

Sunt căsătoriţi de 22 de ani, dar recent au apărut zvonuri că relaţia lor ar fi ajuns la final. S-a speculat că între marea sportivă şi soţul său nu ar mai fi niciun sentiment aşa că ar urma să facă anunţul despărţirii.

Iată că sportiva a spus adevărul!

Nadia şi Bart sunt căsătoriţi din 1996 şi au împreună un copil, Dylan. Ştim despre ei că au avut mereu un mariaj discret, fosta gimnastă vorbind destul de puţin despre ce se întâmplă în familia sa.

Iată, însă, că Nadia Comăneci a ţinut să facă lumină în urma zvonurilor apărute despre divorţul dintre ea şi soţ.

Marea noastră campioană a precizat că tot ce a apărut în presă, în ultima perioadă, nu este adevărat şi că lucrurile stau cum nu se poate mai bine între ea şi Bart.

În plus, nu doar că nu se pune problema de divorţ, ci relaţia decurge minunat pentru că în aceste zile fosta sportivă şi Bart Conner se află în vacanţă, unde se relaxează şi se distrează alături de cei dragi.

Sunt în vacanță cu Bart și cu fiul nostru cel mic, Dylan, în Los Angeles. Nu-i adevărat nimic, nu e vorba de niciun divorț. Este ridicol să aud așa ceva”, a declarat Nadia Comăneci, potrivit Cancan.

Nadia Comăneci, de 10 și la 56 de ani

Nadia are 56 de ani însă nimic nu o trădează. Dovadă sunt și ținutele îndrăznețepe care aceasta le alege pentru evenimentele mondene la care participă.

Fie că adoptă un stil casual, fie unul glam, Nadia preferă rămâne fidelă fustelor și rochiilor scurte, asta în ciuda faptului că picioarele ei și-au mai pierdut din fermitate.

Legenda României s-a aflat în ultimele zile în Europa, la Lausanne (Elveția), unde a participat la câteva ședințe ale Comitetului Internațional Olimpic (CIO).

De acolo, a luat avionul și a trecut oceanul, fiind stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii.

‘De ziua mea voi fi la Los Angeles. Acolo, voi rămâne câteva zile alături de familie, soțul Bart și băiatul nostru, Dylan. Ziua mea de naștere va fi cuprinsă cu multe activități.

Dylan va participa la un cantonament de trei zile de sporturi: skateboard și salturi pe scuter.

Este înnebunit după așa ceva. Ne vom bucura de câteva zile la plajă, iar eu voi mereg la shopping’, ne-a spus, în exclusivitate, Nadia.

Nadia Elena Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică, este deținătoare a cinci medalii olimpice de aur.

Este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și cea mai bună gimnastă a lumii din toate timpurile, fiind alintată ‘Zeița de la Montreal’. Este primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame.

Nadia s-a născut la Onești, fiică a lui Gheorghe și Ștefania-Alexandrina Comăneci (foto dreapta, lângă Ilie Năstase) și a fost botezată după „Nadejda’ („Speranță’), eroină a unui film.

A concurat pentru prima dată la nivel național în România, în 1970, ca membră a echipei orașului său. Curând, a început antrenamentele cu Béla Károlyi și soția acestuia, Márta Károlyi, care au emigrat mai târziu în Statele Unite, devenind antrenori ai multor gimnaste americane.

La vârsta de 13 ani, primul succes major al lui Comăneci a fost câștigarea a trei medalii de aur și una de argint la Campionatele Europene din 1975, de la Skien, Norvegia. În același an, agenția de știri Associated Press a numit-o „Atleta Anului”.

La 14 ani, Comăneci a devenit o stea a Jocurilor Olimpice de Vară din 1976 de la Montreal, Québec. Nu numai că a devenit prima gimnastă care a obținut scorul perfect de zece la olimpiadă (de șapte ori), dar a și câștigat trei medalii de aur (la individual compus, bârnă și paralele), o medalie de argint (echipă compus) și bronz (sol).

Acasă, succesul său i-a adus distincția de „Erou al Muncii Socialiste’, fiind cea mai tânără româncă distinsă cu acest titlu.