Anamaria Vasile

Nicoleta Luciu, mai slabă cu 11 kilograme. Cum a reușit?

Este, fără doar și poate, regina dietelor. De ori câte ori simte nevoie, fosta vedetă de televiziune apelează la câte o dietă pentru a reintra în formă. Recent, Nicoleta Luciu a slăbit nu mai puțin de 11 kilograme, cu ajutorul unei diete eficiente.

Nicoleta Luciu a mărturisit că timp de câteva săptămâni în alimentația ei au existat doar salate, iar rezultatul n-a întârziat să apară. Primele 3 kilograme au fost date jos în doar 6 zile. Aceasta s-a ambiționat în acest fel până a reușit să topească 11 kilograme.

Și chiar dacă dieta a ajuns la final, iar rezultatul e mai mult decât mulțumitor, Nicoleta a mărturisit că vrea să se țină departe pe viitor de tentațiile culinare. Cât despre alimentele care o ajută să se mențină în formă, fosta vedetă mărturisește că verdețurile sunt aliatul ei.

Nicoleta Luciu are 38 de ani și este mamă a patru copii. Aceasta a renunțat la showbizul românesc și a părăsit Bucureștiul în favoarea orașului Miercurea Ciuc, unde locuiește alături de soțul și cei patru copii ai lor.