Anamaria Vasile

Ramona Gabor își arată formele voluptuoase pe Instagram. De-abia s-a despărțit de iubitul milionar

Stă de mai bine de șapte ani în Dubai și pare că viața a fost ușoară cu ea. Chiar dacă și-a dorit, la un moment dat, să se mute în Los Angeles, acolo unde se află sora sa, Ramona a decis să rămână în Dubai, acolo unde a pus bazele unei afaceri. Singurul capitol care nu o satisface momentan e cel amoros, relației ei de doi ani ajungând la un final.

Într-un interviu recent, Ramona a recunoscut că a avut o relație timp de doi ani cu un bărbat alături de care și-a dorit să-și construiască o familie în Los Angeles, însă totul s-a destrămat. Românca stabilită în Dubai a povestit că iubirea dintre ei s-a stins din cauza distanței dintre ei, dat fiind faptul că ea locuiește în Dubai, iar el în Europa.

Așa se face că în perioada aceasta se concentrează pe propria bunăstare. Ieri, Ramona a postat o fotografie inedită, în care apare în costum de baie, etalându-și silueta fără cusur. După cum era de așteptat, cadrul n-a trecut neobservat de fanii internauți ai Ramonei, aceștia lăsându-i nenumărate aprecieri virtuale.