Anamaria Vasile

Noul proprietar merge să adopte căţeluşa de la adăpost – este uimit când aceasta refuză să-şi părăsească cel mai bun prieten

Prietenia fără bariere şi spiritul de întrajutorare sunt prezente chiar şi în lumea animalelor, uneori cu o încărcătură emoţională cu totul specială.

Asemenea oamenilor, animalele pot forma legături de nezdruncinat. Nimeni nu cunoaşte puterea unei prietenii aşa cum o ştie un câine. Patrupezii sunt creaturi extrem de loiale, care ar face orice pentru cei dragi. Iar protagoniştii acestor imagini nu fac excepţie.

Uniţi de aceeaşi soartă, Merrill şi Taco au ajuns în timp să fie cei mai buni prieteni. Merrill este o femelă Pit Bull în vârstă de trei ani, iar Taco este un Chihuahua de opt ani. S-au întâlnit la adăpostul „Rocket Dog Rescue”, unde au trăit împreună ani de zile.

Nu a durat mult până când Merrill şi Taco să stabilească o legătură puternică. În perioada petrecută la adăpost, Merrill a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală. Operaţia era o chestiune de viaţă şi de moarte, iar Taco s-a dovedit a fi un adevărat prieten.

Acest câine loial nu a părăsit-o pe Merrill pe toată durata operaţiei. Cei doi au fost inseparabili. Dacă se întâmplă să stea unul fără celălalt, din orice motiv, ambii varsă lacrimi amare până când se revăd.

Acum era rândul lui Merrill să-şi dovedească loialitatea faţă de Taco. Când cineva a venit să adopte un animal de la adăpost, acea persoană s-a îndrăgostit pe loc de Merrill. Dar căţeluşa a refuzat să-l părăsească pe Taco.

În ziua în care tatăl adoptiv a venit să ia câinele acasă, Merrill era tare abătută. Era evident că aceşti doi prieteni nu puteau fi separaţi.

Din fericire, proprietarul a avut o inimă mare. Fără să stea pe gânduri, acesta s-a hotărât să-i ia pe cei doi prieteni acasă cu el. Ambii câini îi sunt veşnic recunoscători că nu îşi vor petrece zilele separaţi unul de celălalt.

În acest moment, Merrill şi Taco trăiesc fericiţi în căminul lor permanent. Au găsit o familie iubitoare şi cel mai important lucru, au reuşit să rămână nedespărţiţi. Aceşti câini vor rămâne mai buni prieteni pentru tot restul vieţii.

Această poveste impresionantă este o dovadă în plus că unele legături nu pot fi rupte niciodată. Când iubim pe cineva, trebuie să-l păstrăm în viaţa noastră.

Este minunat că acest proprietar a dat dovadă de atâta compasiune şi iubire faţă de două biete animăluţe. Văzându-i împreună, nu ai cum să nu fii cucerit de gingăşia şi drăgălăşenia lor!