Anamaria Vasile

Nuanța de ojă care te face o femeie stilată

Unghii scurte și pătrate

Dacă ai făcut o pasiune pentru unghiile pătrate, trebuie să știi ca rozul auriu se potrivește de minune cu acest format. Deci, ești o norocoasă, însă este de preferat ca unghiile tale să fie scurte. Pentru un plus de glamour poți să aplici pe unghii un model strălucitor, sclipici simplu sau pietricele shiny.

Unghii scurte și shiny

Rozul auriu nu te dă pe spate, dar vrei să fii în tendințe. Nu ai motive să te îngrijorezi! Poți să aplici un strat de roz auriu, iar deasupra să presari sclipici în toate nuanțele de roz. O să arate minunat!

Roz auriu metalizat

Wow! Cum arată aceste unghii. Dacă optezi pentru culorile metalizate, fii sigură că o să ai toate privirile ațintite asupra mâinilor tale. Este o alegere îndrăzneață dar în același timp foarte cool. Bucură-te pentru că rozul auriu se vede foarte bine în varianta metalizată.

Model cu buline

Modelul cu buline este apreciat, de obicei, de femeile care au un spirit mai copilăresc și care preferă să se joace și cu manichiura lor. În plus, nuanța de roz auriu se potrivește mănușă cu acest model.

Unghii coffin roz aurii

Știm deja că unghiile coffin sunt la modă în anul 2018. Nuanța roz auriu este și ea la modă. Deci ce combinație poate să fie mai reușită? Poți să îți faci un model cool dacă alegi ca degetele inelar și mijlociu să fie diferite. Albul se potrivește de minune cu nuanța de roz.