Anamaria Vasile

Numai o sotie din cele 6 si-a auntat prezenta la inmormantarea lui Marcel Toader

Omul de afaceri Marcel Toader a murit în urma unui stop cardiac, chiar sub privirile disperate ale prietenilor săi, care se aflau la masă cu el. Familia fostului rugbist, devenit și un celebru personaj monden, se pregătește pentru cele mai grele clipe. Miercuri, toți apropiații îl conduc pe ultimul drum pe Marcel Toader. Din informațiile obținute de doar una dintre cele șase soții pe care le-a avut va fi prezentă la înmormântare.

Moartea lui Marcel Toader a fost una subită și a șocat pe toată lumea. Cu toate acestea, la căpătâiul lui nu s-au înghesuit numeroasele vedete care și-au manifestat suferința prin mesaje transmise prin intermediul televiziunilor. Doar câțiva membri ai familiei și foști colegi de la Federația de Rugby au venit la capelă.

Fiul lui Marcel Toader, cel mai afectat
La fel de surprinzător este și faptul că la înmormântarea lui, care are loc miercuri, nu și-a anunțat prezența decât una dintre cele șase soții pe care le-a avut, și-anume mama singurului său copil. De exemplu, una dintre fostele soții, Anamaria Ferentz, este în State Unite și nu a transmis decât condoleanțe familiei, Gabriela Cristea s-a arătat șocată de veste, dar nu va participa la înmormântare, în vreme ce Maria Constantin și-a manifestat, de asemenea, uluirea, însă cel mai probabil nu va fi văzută la funeralii.

Cel mai afectat este, evident, Maximilian, băiatul lui Marcel Toader, care a făcut, marți după-amiază, un anunț cu privire la detaliile înmormântării.

”Doresc să vă anunț că azi l-am depus pe tata la casa mortuară Niculescu, în Constanța, vis-a-vis de Cimitirul Central! Mâine la orele 13:00, la Biserica Cimitirului Central, începe slujba, iar după îl vom duce la cimitirul din comuna Cumpăna! ”, a transmis fiul lui Marcel Toader.

În ultima perioadă, relația dintre Maximilian și tatăl său a fost una foarte strânsă, deoarece cei doi munceau împreună la recondiționarea de piscine, iar Marcel Toader anunța chiar că se întoarce la meseria sa din tinerețe, atunci când lucra pe șantier.

”Voi începe prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele de încurajare! Îmi cer scuze că nu v-am putut răspunde, dar vreau să mă credeți că trec prin cea mai grea încercare din viața mea, de a-mi înmormanta unul dintre părinți!”, a mai spus Maximilian într-un alt mesaj adresat prietenilor săi.

Mama lui Marcel Toader a aflat de la TV că fiul ei a murit
Mama afaceristului este devastată de durere și nu-și poate reveni din șocul suferit.