Anamaria Vasile

O mamă a fost întrebată de profesori de ce a întârziat fiica ei la școală

O mamă a fost întrebată de profesori de ce a întârziat fiica ei la școală. Răspunsul ei a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. Femeia a scris că fiica ei suferă de „adolescentism”, dar că și alți „adolscenții din toată mareața noastră națiune sunt afectați și nu s-a descoperit niciun leac”. Ea a explicat că simptomele sunt multiple, dar că în această dimineață a suferit de inabilitatea de a se ridica din pat și, de asemenea, a simțit nevoia să îi răspundă obraznic mamei sale.

Însă mama a și găsit un leac rapid pentru „afecțiunea” de care suferă fiica ei: a aruncat pe geamul de la mașină telefonul mobil al adolescentei.

‘Vă rog sunați-mă dacă boala recidivează”, a încheiat mama.

„Pentru cei pe care îi interesează,

Cara a întârziat în această dimineață drept rezultat al unei condiții cunoscute drept adolescentism (sic). Adolscenții din toată mareața noastră națiune sunt afectați și nu s-a descoperit niciun leac. Simptomele sunt multiple, dar în această dimineață specifică a suferit de inabilitatea de a se ridica din pat și, de asemenea, a simțit nevoia să îi răspundă obraznic mamei sale. Pare să își revină în simțiri după ce și-a văzut telefonul mobil zburând pe geamul de la mașină. Vă rog sunați-mă dacă boala recidivează”, a scris Nicole Poppic.