Anamaria Vasile

O melodie foarte frumoasă ! Au readus la viaţă o melodie veche de 4 decenii. Versiunea lor ? Pur şi simplu superbă !

Muzicalitatea aparte a ritmurilor latine s-a aflat întotdeauna printre preferinţele oamenilor din întreaga lume. Artişti precum Enrique Iglesias, Luis Miguel, Ricky Martin, Pablo Alboran sau David Bisbal au făcut istorie.

Lista este întregită şi de Alejandro Fernández, cântăreţul de origine mexicană care umple săli cu melodiile sale pline de pasiune.

Alejandro Fernández Abarca, cunoscut şi sub pseudonimul de „El Potrillo” este un cântăreţ foarte îndrăgit care a vândut în întreaga lume peste 30 de milioane de albume. Vocea sa minunată a fost răsplătită cu nenumărate distincţii muzicale, printre care se număra două premii „Latin Grammy Awards”. Acestui artist minunat i-a fost dedicată chiar şi o stea pe faimosul bulevard „Hollywood Walk of Fame„

Artistul originar din Guadalajara, Mexic, şi-a făcut debutul în anul 1988 şi de a atunci a îmbrăţişat nenumărate stiluri muzicale precum latin pop, mexican pop sau mariachi. Nenumăratele colaborări pe care le-a avut cu alţi cântăreţi consacraţi i-au deschis lui Alejandro Fernández tot mai multe căi către succes, enumerându-i aici pe Gloria Estefan, Jon Secada, Ricky Martin, Patricia Kaas şi chiar pe marele tenor Plácido Domingo.

În anul 2013 artistul s-a bucurat de o altă colaborare înfloritoare, care a fost primită cu braţele deschise de iubitorii de muzică din întreaga lume. Alături de Christina Aguilera el a lansat piesa „Hoy tengo ganas de ti”, videoclipul oficial adunând peste 250 de milioane de vizualizări. Vocile celor doi mari cântăreţi se completează reciproc, armonizându-se sublim şi dând o frumuseţe aparte acestei piese de dragoste.

Melodia „Hoy tengo ganas de ti” are un trecut mult mai vechi. Această piesă a fost lansată de cântăreţul spaniol Miguel Gallardo în anul 1976 pe albumul său de debut intitulat „Autorretrato”. Succesul înregistrat de această compoziţie i-a îmbiat pe mulţi alţi artişti să o interpreteze. Nu doar Alejandro Fernández a realizat un cover după această piesă, ci şi Azúcar Moreno sau Ricardo Montaner.