Anamaria Vasile

Se apleca si incepe sa cante la orga

Pe multi dintre noi soarta ne loveste cat poate de tare fara a se gandi daca putem sau nu sa ducem toate gretuatile pe care viata ni le da sa le induram. Insa cand nu avem de ales trebuie sa fim tari si sa mergem mai departe indiferent de greutati.

Spre exemplu baiatul din clipul postat mai sus s-a nascut fara maini insa acest lucru nu il impiedica sa faca ceea ce ii place cel mai mult, si anume sa cante la un instrument muzical la care oamenii fara probeleme se chinuie sa cante.

Cu multa dorinta si multa munca baiatul a invatat sa cante la pian si o face foarte bine.

In clipul postat mai sus il putem vedea pe tanarul de 23 de ani care ne uimeste cu o reprezentatie la orga iesita din comun. Toata lumea ramane fara cuvinte atunci cand il vede cum reuseste sa cante chiar daca nu are maini.

Tot ce mai putem spune este RESPECT!

Puţini dintre noi suntem în stare să cântăm la un instrument muzical şi probabil puţini dintre noi am încerca să cântăm dacă nu am avea degete sau chiar mâini.

Probabil cel mai trist lucru din lume este acela să te naşti fără mâini. Acest lucru este ca şi o pedeapsă cu care trebuie să trăieşti toată viaţa ta, un lucru pe care nu poţi să îl repari prin chirurgie sau alte metode.

Dar sunt anumiţi oameni pe această lume care acest lucru nu este un impediment în a-şi urmări visele şi fac dintr-un obstacol de netrecut un lucru incredibil. Aşa este şi cazul lui Paul un tânăr de 23 de ani a cărui pasiune este pianul. In acest video vedem calităţile lui ieşite din comun şi talentul de a cântă la pian fără mâini