Anamaria Vasile

Pe micile ecrane o joacă pe Gianina din „Las Fierbinți”, dar cum e în realitate actrița? Ce spune despre viața ei amoroasă

Rolul ei e unul dintre cele mai îndrăgite în serialul de succes, difuzat de postul de televiziune PRO TV. Anca Dumitra este actrița care îi dă viață Gianinei, o tânără naivă în căutarea unui iubit cu bani.

Ei bine, în realitate, actrița e cum nu se poate mai diferită. Vorbind despre o paralelă între personajul său și despre viața ei de zi cu zi, Anca a recunoscut că ea e, de fapt, o tânără așezată și mult mai discretă. ”Gianina îl are și pe Robi, și pe Giani. Gianina are mai mulți. Este discretă Anca Dumitra”, recunoștea actrița într-un interviu cu Cătălin Măruță.

Actrița de 31 de ani a mai povestit că și-a amânat cariera de actriță până și-a termina facultatea. ”În facultate am fost nu neapărat genul ăla tocilar, dar mi s-a părut că până nu termin cei trei ani de studiu și ceilalți de masterat nu am ce să ofer. N-am vrut să mă prezint la niciun casting și, în anul I de masterat, știu că am fost chemată și m-am dus. Și uite-mă aici, șapte ani de zile mai târziu, la tine în platou”, a spus Anca Dumitra.