Anamaria Vasile

Poștașul a găsit o scrisoare ciudată, adresată lui Dumnezeu! Ce a citit acolo l-a făcut să plângă în hohote. Uite de la cine era și ce scria în ea

O poveste incredibilă a fost povestită de către o femeie pe o rețea de socializare. Femeia avea o cățelușă pe nume Ebby, care avea 14 ani și era bolnavă, dar femeia mai avea și o fetiță în vârstă de 4 ani care după ce cățelușa a murit, pur și simplu nu se putea împăca cu ideea aceasta tristă. Așa că fetița a cerut mamei să scrie o scrisoare lui Dumnezeu, dictată de ea. Mama chiar a realizat scrisoarea și chiar a trimis-o prin POȘTĂ!

Cuvintele fetei sunt cu adevărat minunate, iată ce voia fetița să-i transmită lui Dumnezeu:

,,Dragă Dumnezeu.

Nu ai putea Tu să ai grijă de Ebby? Ea ieri a plecat în ceruri. Noi eram fericiți că Tu ai făcut așa ca Ebby să fie câinele nostru. Sper că Tu te vei juca cu ea. Ea iubea foarte mult să se joace și să înoate. Îți trimit câteva fotografii ca să o poți recunoaște când va ajunge la tine. Îmi este foarte dor de ea.

Cu dragoste, Meredit Clair.

P.S. Mama a scris scrisoarea dictată de Mer.”

Femeia explică cum au procedat:
,,Noi am pus fotografiile și scrisoarea în plic și am indicat adresa noastră. La destinatar am scris: În ceruri, lui Dumnezeu. Meredith m-a rugat să lipesc cât mai multe timbre, pentru că cerurile sunt departe. A doua zi am dus scrisoarea la oficiul poștal.

Peste câteva zile Mer m-a întrebat dacă scrisoarea a ajuns. I-am spus că da. După aceasta am plecat cu toată familia în vacanță, iar când ne-am întors, am văzut pe pragul casei un plic din hârtie aurie. În ea am găsit o cărticică cu titlul Atunci când moare un animal de companie iubit. De asemenea, alături mai era și scrisoarea nostră pe care stătea ștampila A se întoarce expeditorului. În afară de aceasta, am mai văzut o foiță de culoare roz, pe care erau scrise următoarele cuvinte:

Dragă Mer.

Cred că vei fi fericită să afli că Ebby a ajuns cu bine la noi. Având fotografiile ei expediate de tine, am recunoscut-o din prima. Vreau să-ți spun că ea s-a însănătoșit. Sufletul s-a păstrat la fel de tânăr. Ea mi-a spus că i-a plăcut să fie câinele tău. Pentru că în ceruri nu există nimic material, nu avem nici buzunare, de aceea nu putem păstra scrisoarea ta. Ți-o trimit înapoi, pentru ca să-ți poți aduce aminte de Ebby și când vei crește. În afară de aceasta, vreau să-ți dăruiesc o carte care te va ajuta se treci peste întristarea ta.

Îți mulțumesc pentru această scrisoare minunată. Să știi că ai o mamă minunată.

Cu dragoste, Dumnezeu și un înger special, care a scris cuvintele Lui.”.

Mama a mai mărturisit că această întâmplare a fost cea mai fericită din toată viața ei: ,,Nu pot să știu cine a făcut asta, dar vreau să-i mulțumesc. Îmi este suficient să știu că acest om este un angajat de la oficiul nostru poștal”.