Anamaria Vasile

Prima intalnire intre fosta si actuala iubita a lui Smiley. Cum au reactionat Gina Pistol si Laura Cosoi cand au dat nas in nas la un un eveniment monden?

Smiley a iubit-o foarte mult pe Laura Cosoi si nu si-a mai facut o relatie oficiala cativa ani de la despartirea de frumoasa blonda. Ei bine, pana la urma o alta femeie superba, tot blonda, a reusit sa-i fure inima artistului. E vorba bineinteles despre simpatica Gina Pistol, o adevarat Marilyn Monroe autohtona.

Trecutul si prezentul amoros al lui Smiley s-au intalnit, la un moment dat, la un eveniment monden. Laura Cosoi si Gina Pistol au fost prezente la o gala de premiere, iar invitatii nu stiau unde sa se uite prima oara.

Ambele aratau impecabil, ca scoase din cutie si chiar nu ai fi avut cum sa spui ca una dintre ele este mai frumoasa. Ei bine, in ciuda carcotasilor care se asteptau la priviri glaciale intre dive, acestea s-au imbratisat si s-au pupat cand s-au intersectat.

Au stat de vorba ca intre fete cateva minute apoi fiecare si-a vazut de drum. De mentionat este ca Laura era insotita de sotul ei, Cosmin Curticapean, vedeta fiind nedespartita de partenerul ei de viata chiar si la sindrofii mondene unde majoritatea persoanelor publice nu-si aduc jumatatile.