Anamaria Vasile

Prima lună cu doi copii a fost cea mai grea! Simona Gherghe spune fără reţineri: „O vedeam că suferă în halul ăla şi nu puteam să o ajut”

Simona Gherghe vorbeşte pe larg despre viaţa de mămică de doi. Nu e deloc uşor, însă momentele de bucurie acaparează tot ce înseamna greu. Invitată în direct la „Răi da buni”, Simona Gherghe a povestit de ce prima lună după ce l-a născut pe Vlad a fost cea mai grea.

Ana, fiica Simonei Gherghe, a trăit un şoc în momentul în care l-a văzut pe Vlad stând tot timpul în braţele mamei. A fost nevoie de o perioadă de aproape o lună până când micuţa a înţeles ce se petrece.

La două luni de când a născut, Simona Gherghe a vorbit despre al treilea copil: „Ca să nu mai întrebați”

„Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani. Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee. Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre. Eu le-am spus oamenilor că vreau să fiu sinceră. Mi s-a părut foarte greu în prima lună, credeam că o să mă copleşească tot ce mi s-a întâmplat. Prima lună de Vlad. E bine acum, suntem foarte bine.

Noi am pregătit-o foarte bine pe Ana, ştia că vine bebe. Pupa burtica dimineaţa, seara la culcare. În momentul în care a venit bebe acasă, Ana a avut un şoc. Eu nu ştiu ce-şi imagina ea. A venit o chestie mică aşa care stă agăţată de mama nonstop, de mama ei şi dintr-o dată copilul s-a schimbat total. A început să plângă mai mult, să fie mai supărată pe mine. Pe mine chestiile astea m-au devastat în prima lună. O vedeam că suferă în halul ăla şi nu puteam să o ajut. Îi spunem acum că peste un an o să iasă amândoi în curte şi o să se joace. Îl pupă toată ziua acum. Dar îl şi pocneşte. Încă mai are momente când e supărată pe mine. Suntem pe drumul cel bun, e mai bine ca acum o lună. Răzvan încearcă să mă echilibreze pe mine”, a spus Simona Gherghe.