Anamaria Vasile

Ioana Ginghină, adevărul despre viaţa dinainte de divorţ: ”Cinci-şase luni am trăit în Iad!”

Ultimele luni au fost un adevărat Iad pentru Ioana Ginghină, după cum a mărturisit chiar ea, într-o postare făcută pe blogul personal, însă acum îşi revine şi se simte mult mai bine.

Astfel, Ioana Ginghină a mărturisit că îşi revine după divorţul de Alexandru Papadopol şi se bucură din plin de timpul pe care-l are pentru ea.

”Cred că cel mai bine e să divorţezi vara.

Acum realizez că dacă era în altă perioada, aş fi trecut mai greu, însă soarele, vacanţa, chiar şi rochiţele colorate îmi dau un vibe bun.

Viaţa mea a început să se liniştească şi lucrurile să se aşeze.

Am semnat actele, deci oficial sunt liberă, Ruxandra şi-a dorit să se întoarcă la Sibiu la bunici, unde şi-a făcut noi prieteni pe care abia aşteaptă să-i revadă, eu am început să mai schimb lucrurile prin casă, ca să mai mişc energiile.

Biroul l-am transformat în cameră de meditaţie, yoga şi citit. Niciodată nu a fost atât de locuită, camera aceasta, pentru că a fost gândită ca birou şi camerã de oaspeţi.
Acum zilnic petrec în ea cel puţin o orã.

Îmi place că are un aer curat şi parcă nu e atât de încărcată cu amintiri.

Am început să mă ocup de artista din mine, m-am înscris la diverse workshopuri de actorie, dezvoltare personală, dar bineînţeles alături de terapie, sport si ieşiri cu prietenii.

Mă ocup şi de antreprenoarea din mine, participând la diverse cursuri on-line pentru care niciodată nu am avut timp până acum.

Peste două săptămâni Ruxandra face 11 ani… Doamne cât a crescut şi este atât de mare şi atât de independentã. O admir foarte mult.

Şi uite că după 5-6 luni, în care parcă am trăit în iad, văd foarte bine luminiţa de la capătul tunelului.

Chiar că viaţa este frumoasă.
Mă simt mult mai bine, mai liniştitã şi văd totul cu alţi ochi.

În primul rând nu mă mai interesează ce zice lumea.

Fac ce vreau eu şi ce mă face fericită.

Chiar mi-am schimbat părerea despre mine şi mă văd o femeie puternicã, foarte mişto, care, chiar dacă nu mai e aşa de tânăra, mai are multe de trăit.

Şi cu cât lucrez mai mult la mine mă descopăr din ce în ce mai mult şi chiar îmi pace de mine.”, a scris ea pe blogul personal.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat, oficial, în urmă cu mai bine de o săptămână de zile, după un mariaj de 12 ani. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Ruxandra, care va împlini în curând 11 ani.