Anamaria Vasile

Probele în cazul Caracal, contaminate. Gafă incredibilă a anchetatorilor

Noi informaţii bombă au ieşit la iveală în cazul crimelor din Caracal. Anchetatorii au făcut o gafă de proporţii chiar la începutul anchetei. Astfel, surse judiciare au precizat că la început, atunci când anchetatorii au mers să ridice primele probe din casa lui Gheorghe Dincă, aceştia au aruncat resturi de ţigară pe jos. Astfel, aceştia nu au făcut nimic altceva decât să distrugă probe.
Anchetatorii au aruncat mucurile de ţigară pe jos
Deşi scopul lor era să meargă în casa inculpatului şi să găsească cât mai multe dovezi compromiţătoare, anchetatorii şi-au îngreunat singuri munca, odată cu decizia de a arunca pe jos, în casa lui Gheorghe Dincă, resturi de la ţigări.

Foarte multe gunoaie aruncate din casa lui Gheorghe Dincă
Totodată, în urmă cu o săptămână, a început şi curăţenia în gospodăria lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au solicitat ca toate lucrurile inutile din casa acestuia să fie transportate la groapa de gunoi, pentru ca ancheta să poate cotninua mult mai uşor.

Surse judiciare au precizat, în urmă cu o săptămână, că în curtea criminalului din Caracal se aflau foarte multe lucruri nefolositoare care nu făceau decât să îngreuneze ancheta. De asemenea, şi pomii din curtea casei au fost toaletaţi, totul pentru ca anchetatorii să încerce să găsească cât mai repede probe.

Anchetatorii au adus la casa ororilor un aparat special pentru a verifica solul
De asemenea, la casa lui Gheorghe Dincă a fost adus un aparat special, care seamănă cu un robot, acesta având misiunea de a arăta dacă în interiorul pmântului din curte, criminalul din Caracal a putut să îngroape şi alte resturi umane. Până în acest moment, aparatul nu a indicat nimic în acest sens.