Anamaria Vasile

Gheorghe Dincă are o nouă avocată. Femeia, nora unui fost partener al criminalului. Detalii bombă despre Gigel Firică

Nu trece nicio zi fără noi informaţii în cazul lui Gheorghe Dincă. Acum, noi veşti au ieşit la suprafaţă. Se pare că criminalul din Caracal, aşa cum a fost numit, are de zece zile un nou avocat. De fapt, o avocată. Nora lui Gigel Firică. Cine este Gigel Firică? Ei bine, nimeni altul decât partenerul lui Gheorghe Dincă şi prieten cu acesta.

Potrivit Antena 3, oamenii din oraş nu au avut deloc cuvinte de laudă la adresa lui Gigel Firică şi se pare că unul dintre lucrurile care au atras atenţia la acesta ar fi locul în care şi-a construit o vilă impresionantă. Mai exact, spune Antena 3, Gigel Firică şi-ar fi făcut casă chiar pe locul unui fost muzeu. Acolo, în urmă cu mai mulţi ani, ar fi fost un muzeu pe care acesta l-ar fi dărâmat fără autorizaţie de demolare şi şi-ar fi ridicat uin adevărat palat.

Care sunt afacerile lui Gigel Firică
Potrivit Antena 3, se pare că Gigel Firică ar avea afaceri cu termopane, dar şi un magazin de piese auto.

Gigel Firică, beneficiar al unei reţele de prostituţie

Aceleaşi surse spun că partenerul lui Gheorghe Dincă ar fi fost beneficiarul unei reţele de prostituţie care a fost destructurată în 2012. Chiar dacă avea o soţie frumoasă şi doi băieţi, Gigel Firică ar fi apelat la serviciile tinerelor, cărora le dădea mulţi bani. De asemenea, surse judiciare au precizat că Gigel Firică ar fi apărut în timp ce vorbea cu membrii reţelei în timp ce solicita fete.

Vecinilor le este teamă să vorbească despre Gigel Firică
În plus, potrivit Antena 3, vecinilor le-ar fi teamă să vorbească despre acesta şi despre familia lui. Gigel Firică este căsătorit şi are doi copii. Unul dintre băieţi lucrează în Bucureşti, la o multinaţională, în timp ce celălalt băiat locuieşte cu el în casă, iar soţia sa, Cristina Firică, ar fi chiar noua avocată a lui Gheorghe Dincă.