Anamaria Vasile

Râzi cu lacrimi! Dan Badea – un număr de stand-up excepțional

Dan Badea a revenit, pentru a treia oară, la iUmor și a făcut show! Cum se putea altfel? Antrenamentele la sală, mașinile scumpe în trafic și comportamentul șoferilor sau mersul fetelor la toaletă, sunt câteva dintre subiectele abordate în această seară.

Mă și a fost spectacol! S-a râs cu lacrimi:

„Dorian este motivul pentru care nu mai merg la sală. Am probleme cu umerii şi nu pot să ridic greutăţi mari. Ideea e că vin oameni… mutanţi, cum e el aşa. L-am văzut pe unul mai avea puţin şi lucra cu caloriferul”, povesteşte Dan Badea.

Iar ce a urmat este o adevărată nebunie…

La doi ani de la divorţul de cântăreaţa Lora Petrescu, Dan Badea a ajuns din nou la altar. Cea care l-a convins să mai dea o şansă căsniciei este Mădălina Drăghia, o frumoasă blondă despre care unii spun că i-ar semăna Lorei. Cert e că Mădălina îl face fericit şi, de ieri, şi-au unit şi destinele.

„A fost cununia civilă, am devenit cu voia lui Dumnezeu soţ şi soţie! ? Mulţumim în primul rând familiei şi prietenilor buni care ne-au fost alături, ne-aţi umplut sufletele de bucurie!”, a scris emoţionat mirele, postând pe contul său de socializare câteva instantanee de la altar.

Pentru ziua cea mare, artistul de stand-up comedy a ales să poarte costum cu sacou albastru şi papion, iar mireasa a purtat o rochie albă cu bretele căzute lejer pe braţe şi cu un joc interesant de transparenţe. Buchetul a fost şi el alb, cu trandafiri şi orhidee.

Ceremonia a avut loc în aer liber, la Vama Veche, locul în care cei doi s-au cunoscut.

„Vama e locul care ne-a unit, acum ne întoarcem în Vamă cu invitaţii la nuntă!”, a dezvăluit Mădălina locul ceremoniei.

De la eveniment nu putea lipsi bunul prieten şi colaborator al lui Dan Badea, Cătălin Bordea, sosit împreună cu soţia lui.