Anamaria Vasile

Cum iti educi barbatul sa faca treaba in casa

În acest videoclip, vedem un cuplu in care femeia este foarte norocoasă ca are un soț bun. El a făcut o mulțime de lucruri pe care multi barbati nu le-ar face.

Cum îţi educi partenerul

1. Nu-l copleşi cu atenţia ta

Îl iubeşti şi vrei să-i arăţi dragostea ta făcându-i tot felul de daruri, inventând pretexte. Se va obişnui aşa, mereu să fie surprins de ceva şi, când va veni momentul să nu mai ai timp, energie sau bani, va crede că nu mai ţii la el.

2. Nu îl lăsa să facă toate planurile

De ceva vreme, doar el hotărăşte unde mergeţi seara şi unde plecaţi in weekend? Hmmm, categoric nu este bine. Orice bărbat va dori să te controleze, însă trebuie educat încă de la început că nu accepţi acest lucru.

Dacă în primul an îl laşi pe el să decidă toate acţiunile cuplului, va dori să continue în acest fel. Cu timpul, tu nu vei mai avea nici un cuvânt de spus în casă.

3. Nu-ţi petrece tot timpul tău liber cu el

Va crede că este “soarele” universului tău şi că tu te plictiseşti iremediabil fără el. Neglijându-ţi restul prietenilor, anulând mereu invitaţii doar pentru a fi cu el, îl va face să devină prea sigur pe tine. Pe de altă parte, s-ar putea simţi sufocat de prezenţa ta şi va dori să evadeze, să fie singur.

4. Nu te gândi doar la binele lui

Când erai mică, făceai ce-ţi spuneau părinţii. Acum faci ce-ţi spune partenerul şi te dedici 100%. Drept urmare, nu vei mai ajunge să te gândeşti la tine. Iar el va crede că tot ce faci i se cuvine. Este dăunător pentru o relaţie de durată. Stabiliţi de la bun început ce are fiecare de făcut în casă.

5. Nu minţi în legătură cu trecutul tău

Dacă îl iubeşti şi vrei ca relaţia voastră să reziste cât mai mult, trebuie să fii sinceră şi să-i spui adevărul despre trecutul tău. În timp, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieşi oricum la iveală! Însă nu-i oferi detalii. Uneori, şi prea multă sinceritate strică.

6. Nu îi ierta greşelile prea uşor

Se va obişnui să îi fie mereu iertate micile “prostioare” şi nu se va gândi de două ori înainte să facă şi lucruri “interzise”.

7. Nu evita discuţiile în contradictoriu

Oricât de mult v-aţi iubi, tot apar divergenţe între voi. Nu trebuie să eviţi discuţiile despre problemele ce apar pe măsură ce relaţia evoluează în timp. Comunicarea este cheia rezolvării oricărei neînţelegeri. Nu vă duceţi la culcare fără să rezolvaţi problemele. Altfel, se vor amplifica şi pot duce chiar la despărţire.

7. Nu fi sigură că va fi al tău mereu

Căsnicia rimează cu monotonia. Mulţi bărbaţi nu şi-ar căuta fericirea în altă parte dacă nu ar face această “descoperire”, la un moment dat. Chiar dacă sunteţi deja de ceva vreme împreună, nu te opri din a găsi metode noi de a-l seduce şi de a-l surprinde. Aşa, monotonia nu va interveni între voi şi el nu va mai fi tentat să pună punct relaţiei.

8. Nu-l lăsa doar pe el să aibă iniţiativa în pat

Arată-i că îl doreşti şi că ai suficientă imaginaţie pentru a putea să îl faci să se simtă bine pentru tot restul vieţii!

9. Nu îi spune prea des că îl iubeşti

Dacă îi spui “cele două cuvinte” prea repede, sunt şanse să se sperie şi să o ia la goană! Dacă le repeţi prea des, va crede că eşti înnebunită după el ori “te iubesc” va deveni o expresie banală, lipsită de însemnătatea pe care o are.