Anamaria Vasile

Rona Hartner, pe drumul cel bun. În lupta cu boala, artista se pregăteşte de nuntă. Marele eveniment va avea loc anul acesta

Rona Hartner vorbeşte în premieră despre minunea care a salvat-o! După ce medicii au operat-o de urgenţă, starea de sănătate a artistei s-a agravat din nou! La o lună după complicaţii, îndrăgita cântăreaţă se pregăteşte de nuntă.

Rona Hartner este din ce în ce mai bine, iar artista se pregăteşte acum de două mari evenimente din viaţa sa. Rona Hartner este decisă să se mute în casă nouă, dar să facă şi nunta cu iubitul ei.

„Cumpărasem acum trei ani o casă mai înspre Provence şi era prea departe de mare şi de oraş. Mi-a prins bine trei ani să stau departe de lume, după ce fusesem 20 de ani în Paris, dar acum am luat o casă chiar pe malul mării. Ca de obicei, mama mea este alături, la fel fetiţa mea şi Herve. Toată familia lui Herve merge în pelerinaje, familia mea din România pune toată ziua candele pentru mine şi se roagă, familia mea din Canada, cu toată Biserica de acolo”, a spus Rona Hartner.

Rona Hartner este o persoană foarte credincioasă, iar rugăciunile ei au primit răspuns. Artista se simte din ce în ce mai bine, este optimistă, iar peste câteva luni se va căsători civil cu iubitul ei. Artista a povestit la Antena Stars, că mai apoi va urma şi cununia religioasă.

„Păi fac nunta fără să vin în România?! Nu se poate. Ies din tratament şi facem cununia civilă în octombrie. În trei luni depunem dosarul şi facem cununia civilă în octombrie şi o mare petrecere în România, cu toată familia. Iar pentru cununia religioasă trebuie mai multă pregătire, cam şase luni. Cununia religioasă o facem după. Cununia religioasă o să o facem pe Coasta de Azur şi vrem pe plaja pe care m-a cerut de nevastă să facem petrecerea”, a spus Rona Hartner la Antena Stars.