Anamaria Vasile

Sucul care ajuta la topirea kilogramelor

Grasimea este greu de indepartat, trebuie sa faci sport, sa bei apa si sa tii o dieta simpla.

Daca vrei sa topesti grasimea de pe burta, incearca aceasta reteta de suc care face miracole pentru tine.

Este delicioasa si te ajuta sa slabesti in doar o saptamana. Consuma acest suc dimineata, pe stomacul gol. Nu adauga indulcitori.

Consuma-l in maximum 15 minute dupa preparare. Bea-l timp de 7 zile si vei scapa de grasimea abdominala.

Rezultatele se vad rapid, iar tu te vei simti mai sanatoasa si mai puternica.

Ingrediente:

1 castravete

3 bucati de ananas

1 tulpina de telina Apio

un pahar de frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Spala bine fructele si legumele. Taie castravetele in rondele, apoi telina si patrunjelul. Pune totul in blender si amesteca bine.

Mod de utilizare:

Consuma acest suc dimineata, pe stomacul gol. Nu adauga indulcitori. Consuma-l in maximum 15 minute dupa preparare.

Bea-l timp de 7 zile si vei scapa de grasimea abdominala. Rezultatele se vad rapid, iar tu te vei simti mai sanatoasa si mai puternica.

Nelipsit de la asezonarea multor feluri de mâncare, pătrunjelul pe cât pare de banal pe atât de preţios este pentru sănătatea ta.

Considerat ca fiind un veritabil întăritor natural al sistemului imunitar, dar în acelaşi timp şi un bun stimulent al sistemului nervos, antiinfecţios, vasodilatator, bun renegerator capilar, pătrunjelul poate devine periculos dacă este consumat în exces.

Ca orice alt aliment trebuie consumat cu moderaţie, pentru a te bucura de toate beneficiile sale.

Pătrunjelul, proprietăţi terpeutice

Pătrunjelul este deopotrivă atât plantă cât şi tratament, mai ales dacă alegi să consumi sucul acestor frunze, însă nu mai mult de 50 de grame în stare pură.

Poţi să amesteci acest suc cu cel de ţelină, morcov sau spanac şi astfel îi vei spori activitatea.

Sucul astfel obţinut te va ajuta în primul rând să îmbunătăţeşti funcţionalitatea glandei tiroide şi a suprarenalelor, dar va avea efecte bune şi asupra nervului optic, ceea ce înseamnă că efectele vor fi benefice şi în ceea ce priveşte vederea ta.

Asigură-te că bei acest suc imediat după ce l-ai preparat, evită să îl laşi la frigider pentru mai târziu deoarece îşi va pierde din proprietăţi.

Dacă vrei să scapi de câteva kilograme bune asigură-te că înainte de fiecare masă principală ai la îndemână să bei un pahar de suc de pătrunjel, însă nu mai mult de 2 săptămâni.