Anamaria Vasile

Tanara asta a facut spectacol la un concurs de dans

Se misca demential! Tanara asta a facut spectacol la un concurs de dans! WOW! E de nedescris VIDEO

Aceasta tanara a reusit sa impresioneze o lume intreaga cu miscarile sale de dans.

Prezenta la un concurs de dans, blondina a facut senzatie cu momentul pregatit. Fata a reusit sa imite un robot, in ritm de dans, asa cum nu multi o pot face.

Imaginile vorbesc de la sine.

Specialiştii afirmă că dansul este o activitate care scade tensiunea, datorită dilatării unui număr mare de vase sanguine. În timpul dansului se deschid capilarele (cele mai mici vase sanguine) nefuncţionale până la începerea activităţii.

În stare de repaus, numărul capilarelor funcţionale pe un milimetru pătrat de piele este de 200.

La o persoană care dansează, acestea ajung la 820 pe milimetru pătrat. Specialiştii afirmă că dansul este, de asemenea, un mijloc eficient de prevenire a insuficienţei venoase. În plus, practicat cu regularitate, dansul creşte nivelul colesterolului “bun” în devafoarea celui “rău” şi îmbunătăţeşte cu 15 la sută capacităţile respiratorii.

În ceea ce priveşte preferinţa pentru dansuri, psihologii afirmă că persoanele interiorizate preferă dansurile lente, iar cele extrovertite sunt atrase de dansurile ritmice.

Tipurile de dans au şi o serie de alte avantaje. Astfel, tangoul este recunoscut pentru efectul de tonifiere a gambelor şi coapselor şi contribuie la o mai bună coordonare a mişcărilor.

În schimb, valsul întăreşte muşchii picioarelor şi îmbunătăţeşte respiraţia. Salsa este un tip de dans indicat pentru combaterea şi prevenirea durerilor de spate.

Dansurile ritmice sunt o metodă practică de ardere a caloriilor (aproximativ 500 de calorii în două ore), de eliminare a toxinelor şi de instalare a stării de bunădispoziţie (datorită eliberării de endorfine, „hormonii fericirii).

Patru metode prin care sa inveti sa dansezi

1. Uita-te si invata!

Daca nu stii sa dansezi, in primele minute in care ai ajuns in club sau la chef, uita-te fara a fi prea insistent, la ceilalti. Vezi cum se misca ei si incearca sa-i imiti. Considera aceasta ca prima ta lectie de dans. Priveste mai multe persoane, apoi incearca sa pui in practica pasii pe care i-ai invatat . O sa vezi ca majoritatea oamenilor nu danseaza foarte complicat, ceea ce inseamna ca poti sa inveti miscarile. De asemenea, fii atent si la modul in care danseaza cuplurile, pentru a avea idee despre ce trebuie sa faci atunci cand inviti o femeie la dans.

2. Fa-ti curaj cu putin alcool!

Desi alcoolul nu este cea mai buna metoda de a-ti creste increderea, pe termen scurt functioneaza, mai ales intr-o asemenea situatie. Un pahar sau doua cu prietenii te vor face sa uiti de faptul ca nu stii sa dansezi, prin urmare iti vei invinge teama de a ajunge pe ringul de dans. Asa te vei putea distra fara sa te intrebi daca miscarile tale sunt ridicole sau nu. ATENTIE: putin alcool nu inseamna sa bei pana ajungi in stare de ebrietate! Daca ai ajuns in acest stadiu, e bine sa nu incerci sa dansezi. Retine! Dansul tau nu se imbunatateste pe masura ce consumi mai mult alcool. Doar tu ai impresia ca e asa. Ceilalti nu.

3. Misca-ti capul mai intai!

Daca esti la marginea ringului de dans, poti sa incepi prin a da din cap pe ritm. Zambeste si priveste catre cei ce danseaza. Pe masura ce te-ai obisnuit, poti sa mergi mai spre centru si sa iti misti intreg corpul pe ritm. Misca-ti mainile si umerii pe ritmul muzicii, iar daca nu stii cum, uita-te la ceilalti. La fel si in cazul picioarelor si soldurilor.

4. Bazeaza-te pe miscarile pe care le stii!

Intr-un club cu un anumit specific, ritmul muzicii nu variaza foarte mult, asa ca nu ai nevoie de foarte multe miscari. Pe masura ce dansezi, poti sa te uiti la ceilalti si sa inveti alte figuri. Incearca-le si, daca iti reusesc, foloseste-le. Retine! Nu trebuie sa fii un profesor de dans pentru a te putea distra. Ceea ce conteaza cel mai mult e atitudinea.