Anamaria Vasile

Țara arde și baba se piaptănă! Ce fac Vulpița și Viorel, de când coronavirusul a ajuns în România

În plină epidemie de coronavirus, Vulpița și Viorel fac ce știu ei mai bine: sunt vedete la Acces Direct! Fără să le pese de soarta fetiței lor care a rămas la Blăgești, cei doi soți se distrează de minune în Capitală și nici că îi interesează de Covid-19.

De când sunt vedete la Acces Direct, Vulpița și Viorel nu vor să mai audă de viața de la țară. Parcă nici epidemia de coronavirus nu-i sperie în Capitală, căci cei doi soți din Vaslui profită din plin de tot ce le oferă noua viață de staruri pe tv.

Și dacă toată lumea se dă de ceasul morții din cauza epidemiei de coronavirus din România, Vulpița și-a luat rolul de vedetă și face pe influencerița, pe Instagram, așa că s-a apucat degrabă să le ofere oamenilor…sfaturi, pe timp de criză!

Pe rețeaua de socializare, soția lui Viorel a postat o fotografie cu ei doi și o descriere care face toți banii: „Ce faceți? Sper că stați în casă. ❤️” a scris Vulpița, în dreptul imaginii. Internauții au reacționat imediat și au taxat-o pe Vulpița, spunându-i că nu este în regulă să se creadă vedetă.

„Vulpițo, hai sa clarificăm ceva !! TU NU EȘTI VEDETĂ! Așa că te rog să nu mai ai fițe de “VEDETĂ” pe stomacul gol…suntem un popor care promovează prostia absolută și lenea…când o să se termine toată această poveste la București gândește-te că o să te întorci la țară (unde nu-ți mai place că te-ai făctt “VEDETĂ”) așa că pune mâna și fă-ți un viitor !!! SĂ NE FIE RUȘINE CĂ PROMOVĂM AȘA CEVA ????” a scris o internaută, extrem de revoltată.