Anamaria Vasile

Tatăl a refuzat să îi plătească fetele sale petrecerea de nuntă. Sună foarte urât dar eu sunt de acord cu el

Un bărbat și-a considerat fiica vitregă drept propria fiică. Mereu a fost alături de ea atunci când a avut nevoie. Până într-o zi. Ea trebuia să se căsătorească iar pentru pregătirea evenimentului am pierdut deja mulți bani, nervi și relații. Cu toate acestea eu și mama ei nu suntem căsătoriți chiar dacă ne iubim de 10 ani.

Anul trecut fiica mea a terminat universitatea, eu i-am plătit studiile, și i-am dat bani apoi pentru că ea nu muncea. I-am luat chiar și o mașină ca să nu își facă griji că întârzie la școală. Între timp, din când în când venea tatăl ei biologic care nu investea nimic în propria fiică.

La nuntă așteptam cel mult 250 de oameni. I-am dat fetei o listă cu 20 de oameni pe care mi-aș dori să îi văd la eveniment. Cu puțin timp înainte de nuntă m-am întâlnit cu cineva din această listă. Când l-am întrebat dacă va veni la petrecere el nu știa nimic despre ea.

Când am verificat lista am avut o surpriză: nu era nimeni din invitații mei și nici măcar eu. Ba chiar maai mult, am văzut numele tatălui biologic.

Cel mai mult m-a enervat însă când am venit acasă și am văzut acolo mai multe rude ale ginerelui meu. Nu m-am așteptam ca toată atenția să fie îndreptată spre tatăl adevărat al viitoarei mirese. Am avut un discurs în care le-am mulțumit că m-au primit în familia lor.

Așa am recunoscut că mi-am dat seama că am avut rolul unei bănci pentru toată lumea. Le-am spun la final că refuz să mai plătesc nunta. Și ca să îi șochez cu adevărat, i-am dat afară din casă.
Chiar dacă pare un gest egoist totuși bărbatul a procedat cât se poate de corect.