Anamaria Vasile

Ți-o mai amintești pe actrița din telenovela”Rubi”? Actrița este cea mai tânără bunică

Publicul român a adorat-o în telenovela ”Rubi”, difuzată la începutul anilor 2000, pe postul de televiziune Acasă Tv. Barbara Mori a reușit să cucerească o țară întreagă cu frumusețea ei, în ciuda rolului perfid pe care îl juca. Acum, la mai bine de 15 de ani de la acest rol, actrița uimește în continuare cu calitățile ei fizice, dar și cu faptul că e… bunică!

S-a întâmplat acum doi ani, pe când Barbara Mori avea doar 39 de ani. Fiul ei,  Sergio Mazer Mori Jr. a lăsat-o însărcinată pe iubita lui, făcând-o astfel pe celebra actriță de telenovele bunică mult prea devreme. Totuși, actrița afișează des pe rețelele de socialiare cadre drăgăstoase cu nepoata sa, mărturisind că este binecuvântată și recunoscătoare pentru venirea acesteia în viețile lor.

Culmea e că și micuța Mia pare s-o fi moștenit-o pe actriță, semănându-i fizic destul de mult. Așa se face că la cei 41 de ani în prezent are o „mini me”, grație unei indiscreții de-ale fiului său. Actrița o face des pe ”bona” pentru nepoata sa, zecile de fotografii stând mărturie pe rețelele de socializare.

Loading...