Anamaria Vasile

Ți-o mai amintești pe „dădaca” Irina Petrea? Este incredibil ce s-a ales de „supernanny” după ce a dispărut de pe sticlă și ce destin crunt a avut. Nicio femeie nu merită așa ceva!

De Irina Petrea nu prea a auzit multă lume, dar de „Supernanny” a auzit toată țara! Și-a dedicat o bună parte din timp să educe părinți și micuți, dar puțini știu de drama prin care ea trece. A încercat din răsputeri să facă un copil, dar din păcate medicii i-au pus un diagnostic dureros.

Irina Petrea adoră copiii, însă, din păcate, nu poate avea unul al ei. Una dintre cele mai cunoscute „doici” din România trece printr-o adevărată dramă. A fost diagnosticată cu infertilitate primară, ceea ce înseamnă că nu poate rămâne însărcinată.

„Supernanny” a aflat de problemă în urmă cu mai mulţi ani şi, conform propriilor spuse, a trecut peste şoc. La un moment dat chiar s-a gîndit să adopte un copil, însă soţul ei nu a fost de acord. Irina nu a renunţat, definitiv, la idee şi încearcă să-şi convingă bărbatul să facă acest pas.

„M-am obișnuit cu asta, am trecut peste! Pur și simplu sufăr de ceea ce suferă o mulțime de alte femei, de infertilitate primară, doar că nu am știut. Când am văzut că nu rămân gravidă, m-am întrebat oare de ce? Apoi făcând tot felul de analize am constatat că sufăr de acest lucru și nu se poate face nimic. M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fii ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a rămas suspendat deocamdată. Nu am putut să ne punem de accord cu privire la acest subiect și am lăsat-o așa, pentru că e mai bine să rămân echilibrată decât să mă tulbur cu o grămadă de lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu am făcut nicio dramă din asta, mi-a fost greu, dar am trecut peste, până la urmă trebuie să accepți ceea ce nu poți să schimbi”, a povestit Irina Petrea.