Anamaria Vasile

Gabriela Cristea a îmbrăcat rochia de mireasă. Cum va arăta în ziua cea mare

Gabriela Cristea este pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Frumoasa prezentatoare mai are puţin până când va îmbrăca oficial rochia de mireasă, iar acum se bucură de ultimele probe.
Până când va merge la Altar la braţul soţului ei, Gabriela Cristea a mers la probă pentru a vedea cu ochii ei cum stau lucrurile cu ultimele retuşuri ale rochiei. Într-un interviu pentru Antena Stars, simpatica prezentatoare a vorbit despre ce se va întâmpla în ziua cea mare, aceasta precizând şi faptul că rochia de mireasă o ţine, momentan, ascunsă pentru a fi o surpriză pentru toată lumea.

„E alergătură multă la nuntă, aşa că eu mă relaxez la probă. Nu este rochia mea, a mea va fi surpriză. Mai avem timp pentru rochia de botez. Încă nu am ales meniul, doar la botez am ales, acum nu ştim ce măncăm. Cumpăr nişte mici, văd eu ce le dau să mănânc, dar noi dăm petreceri la care oamenii se distrează”, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au ales verighetele pentru nuntă

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda mai au încă câteva lucruri de pus la punct pentru nuntă, însă pot sta liniştiţi în privinţa verighetelor pentru că deja s-au ocupat de acest aspect.
„Am un inel de logodnă, dar nu îl pot purta în acest moment pentru că am născut doi copii și am câteva kilograme în plus. Nu mă înfometez, dar trebuie să am grijă până la nuntă. Trebuie să te gândești la tot, verigheta chiar trebuie să te reprezinte. Eu nu port bijuterii în casă pentru că se murdăresc, se zgârie. Eu merg pe varianta simplu, simplu.”, a spus și Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se vor căsători religios la finalul lunii august, când o vor boteza şi pe micuţa Iris. Cei doi mai au împreună o fetiţă, Victoria.