Anamaria Vasile

Toti romanii vor aprecia aceasta piesa muzicala

Indiferent de genurile muzicale pe care le preferi, anumite melodii romanesti sunt atat de frumoase incat te binedispun indata ce le asculti.

Fie ca planuiesti o seara romantica pentru persoana iubita sau doar vrei sa asculti unele dintre cele mai indragite piese, noi am gasit una dintre cele mai frumoase melodii romanesti.

Muzica populară este un gen muzical hibrid, rezultat din confruntarea ansamblurilor de instrumente populare cu lumea orășenească și cu realitatea social-politică din prima jumătate a secolului XX.

În anii 1990, un nou val de schimbări în societate și în culturile de masă a dus la apariția unui subgen al muzicii populare, pentru care se folosește frecvent apelativul de „muzică etno”.

Cu o reprezentare deosebită în Balcani și în țările din fostul bloc răsăritean, genul este recunoscut de puține limbi ca atare, fiind în cele mai multe cazuri inclus în noțiuni vecine precum: muzică tradițională (folclorică), muzică lăutărească, muzică folk, mai rar chiar și în muzica ușoară sau pop.

Se produc multe conflicte terminologice la traducerea acestei noțiuni tocmai din pricina orizontului cultural diferit de la o țară la alta.

Adriana Antoni ne-a dezvăluit dieta ei inedită, cu care reuşeşte să slăbească într-o singură zi! Da, aţi auzit bine!

Cu doar două ingrediente, artista reuşeşte să aibă o siluetă de invidiat.

Trebuie să recunoaștem că Adriana este într-o formă de invidiat. Iată care este secretul ei!

A slăbit cu o cură de detoxifiere. Nu e ușor dacă ești obișnuit să mănânci tot felul de gusturi, atenționează Adriana.

Pentru această cură, ai nevoie de hrișcă și de chefir.

În clipul alăturat, Adriana a dezvăluit pas cu pas cum să ții acestă cură.

Recent, Adriana Antoni a luat cina alături de o prietenă, într-un restaurant de fiţe din Capitală.

Cele două femei nu s-au mulţumit cu mâncarea pe care au servit-o la local. Astfel, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, ele au mers într-un mall şi au desăvârşit răsfăţul culinar.

Decise să vadă şi un film, Adriana Antoni şi prietena ei au îmbinat utilul cu plăcutul.

Îniante de a intra în cinematograf, ele au mers şi şi-au cumpărat câte o porţie mare de floricele şi apă plată. Aşadar, din nefericire pentru ea, artista a cedat în faţa ispitei.