Anamaria Vasile

Tristan Tate, atac la Bianca Dragusanu: ‘Daca m-as putea intoarce in timp, as fi…”

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit si au incercat sa faca acest lucru intr-o maniera discreta. Insa fosta prezentatoare TV s-a afisat a doua zi cu un barbat mult mai potent financiar decat fostul sau partener, iar acest lucru i-a adus o serie reactii negative din partea oamenilor. Dupa 3 luni de iubire intensa, presara cu multe scandaluri, dar si planuri de nunta, cei doi s-au despartit. Se pare ca vina i-a apartinut lui Tristan.

Tristan Tate a devenit cunoscut in Romania datorita relatiei pe care a avut-o cu Bianca Dragusanu. Una cu nabadai am putea spune, presarata cu multe certuri si impacari. Acestuia i-a fost foarte greu sa fie barbatul unei singure femei, asa ca si-a propus sa nu refuze nicio ispita. Ii declara iubirea blondei prin toate mijloacele media, dar minunea a tinut 3 luni.

Tristan isi dorea sa petreaca mai mult timp in compania acesteia, insa Bianca are o fetita de care trebuie sa se ocupe, are propriul atelier, dar si sedinte foto pentru contractele sale de imagine. Plus ca, in acea perioada era prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine”. Lipsa timpului l-a impins pe Tristan catre alte domnisoare, iar Bianca nu a putut accepta asa ceva.

Cei doi au vrut sa lase impresia ca s-au despartit amiabil, desi de la restaurant au plecat plecat separat. Lucrurile nu stau chiar asa. Problemele lor par a fi mult mai grave. Iar Tristan ii da o lovitura la cateva saptamani de la despartire. Intrebat despre un incident din trecut, cand i-a sarit imediat in ajutor, luptatorul a declarat:

“Daca m-as putea intoarce in timp as fi ignorat apelul de la ea. I-am aparat onoarea si demnitatea. Totusi, in ultimele saptamani am aflat ca nu are niciunul din cele doua lucruri.”