Anamaria Vasile

Tu ce lucru nebunesc ai făcut în sarcină? Experiență mea

Vă pup, dragilor! Astăzi scriu un articol prin care mă adresez mămicilor dar și viitoarelor mămici. Este vorba despre perioada sarcinii, în care multe femei tind să se menajeze excesiv. Fie ele, fie cei din jur le protejează ca pe un bibelou, iar asta nu este tocmai un lucru bun pentru sănătatea lor, atât cea psihică, dar și cea fizică. Sigur, o femeie însărcinată este specială și merită îngrijită, iubită și apreciată, dar este, de asemenea, o femeie puternică, ce are nevoie să TRĂIASCĂ!

Așadar, dragi femei, 9 luni de zile, și apoi, câțiva ani, cât sunt copiii mici, nu vă răpiți viața. Trăiți la intensitate maximă, îndrăzniți, faceți ce vă doriți!

Vă invit pe contul meu de Instagram să îmi povestiți care este cel mai NEBUNESC lucru pe care l-ați făcut în sarcină și cum v-ați simțit atunci.

Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-am făcut eu când eram însărcinată

Când eram însărcinată în 7 luni, la prima sarcină, am zburat cu balonul cu aer cald. A fost o experiență minunată, magică, și aș repeta-o fără să stau pe gânduri.

A fost foarte romantic și plăcut să mă bucur de această experiență împreună cu soțul meu și cu bebelușul nostru din burtică. 

Am avut câteva emoții la coborâre, căci acel coș al balonului cu aer cald s-a lovit de pământ de câteva ori, însă am avut grijă și totul a fost bine. 

Această experiență mi-a dat aripi și mi-a întărit credința că o femeie poate face absolut orice dorește. Cu atât mai mult o mamă!

De asemenea, tot însărcinată am dat de permis, am făcut un curs de make-up, am jucat pe scena teatrului. Cele 2 sarcini nu m-au oprit din nimic, ci doar mi-au dat un imbold să fiu un om cât mai fericit. Asta sper să transmit viitoarelor mămici, care poate încă nu au rămas însărcinate de teamă că viața lor se va schimba. Se va schimba doar în bine, dacă trăiți cu adevărat!

Aștept și comentariile și mesajele voastre cu drag!

Precizez că ceea ce am încercat să transmit prin acest articol este că femeile însărcinate se pot bucura de această perioadă frumoasă fără menajamente, însă ținând mereu cont de sfatul medicului. Orice nelămurire aveți în legătură cu lucruri pe care le puteți sau nu face, discutați cu medicul vostru.

Dacă medicul spune că atât mămica, cât și bebe sunt sănătoși, iar activitatea e lipsită de risc, făceți-o! Nu uitați că sunteți femei, sunteți puternice. Până la urmă, nu uitați că urmează să faceți cel mai curajos și măreț lucru din lume: să dați VIAȚĂ! Așadar, sunteți capabile de orice!