Anamaria Vasile

Un colaj pentru istorie Elvis alaturi de fiica lui, creat prin tehnologie!

Muzica buna ramane si peste ani si este in continoare ascultata de catre milioane de oameni chiar daca artistii au trecut de mult in nefiinta.

Chiar daca ei nu mai sunt printre noi muzica lor o sa ramana vesnica fiind mostenirea lor pentru noi toti!

In clipul postat mai sus putem asculta melodia „Where No One Stands Alone” interpretata de catre Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis, in duet cu tatal sau.

Acest lucru a fost posibil datorita tehnologiei insa rezultatul final este unul extrem de spectaculos si a lasat intreaga lume fara cuvinte.

O melodie superba si un duet la care nu ne-am fi gandit vreodata!

Fiica lui Elvis a scos un nou album de muzica si a inceput promovarea acestuia.

Imbracata destul de banal, intr-o rochie simpla si un sacou negru, Lisa Marie a venit insotita de sotul sau la o emisiune tv pentru a vorbi despre noul ei proiect muzical.

Desi pare intr-o forma fizica buna, Lisa nu a renuntat nicio clipa la ochelarii de soare supradiomensionati, sub care probabil se ascund cateva riduri pe care nu vrea sa le arate.

Lisa Marie, care are patru copii, a avut o viata sentimentala destul de agitata. Ea a fost casatorita 20 de luni cu Michael Jackson, formand una din cele mai controversate perechi ale momentului.

Mai tarziu, s-a casatorit cu actorul Nicolas Cage, de care a divortat dupa trei luni. Atunci a circulat un zvon potrivit caruia cauza despartirii ar fi fost fanatismul lui Cage fata de tatal ei.

Acum Lisa Marie e sotia unui producator muzical.

Lisa Marie Presley, 50 de ani, are datorii de 16,7 milioane de dolari şi doar 20.000 de dolari pe card, se arată într-un raport contabil făcut public de TMZ.

Divorţul de Michael Lockwood, de anul trecut, a adus-o pe fiica regelui Rock’n’Roll-ului la sapă de lemn, scrie Click.

Lisa Marie Presley nu şi-a mai plătit taxele la stat între 2012 şi 2015, strângând o datorie totală de 10 milioane de dolari.

Lisa Marie, de 50 de ani, a încercat să vândă cu disperare o casă de 9 milioane de dolari, din Marea Britanie, pentru care a făcut credit şi care o seacă de bani, dar fără succes.

Ea are patru copii: pe Riley Keough (28 de ani), Benjamin Keough (25 de ani) şi pe gemenele Finley şi Harper Lockwood (9 ani) şi susţine că „este urmărită de ghinion în afaceri şi pe plan sentimental”.

În afară de taxele neplătite, Lisa Marie e datoare la avocaţi cu 450.000 de dolari, are mai multe carduri de credit de câte 500.000 dolari şi este convinsă că a fost furată de contabili.

În noiembrie 2017, Lisa Marie a dat în judecată firma care îi administra banii acuzând-o că i-a tocat averea de 100 de milioane de dolari.

Recent, managerul ei a trimis o listă cu cheltuielile făcute de Lisa Marie Presley în ultimii ani.