Anamaria Vasile

Una dintre cele mai mari gafe la televiziunile din România

Aceasta este una dintre cele mai mari gafe la televiziunile din România. Vei râde cu gura până la urechi!

Anul din care au mai ramas doar cateva zile a fost poate cel mai spumos in ceea ce priveste gafele, balbele, momentele penibile sau cele savuroase vazute la televiziunile din Romania dupa 1989.

De la Becali la Vanghelie sau Vadim si pana la Mircea Badea, „Moartea din Carpati” sau Daniela Crudu,

cu totii au oferit scene memorabile care continua sa ne faca sa radem cu gura pana la urechi sau, din contra, sa ne simtim rusinati ca traim in Romania, ne uitam la televizor si asta ne ocupa aproape tot timpul liber.

Nu doar Mihai Morar a avut parte de o căzătură în direct, pe micul ecran. De-a lungul timpului, la televiziunile româneşti au avut loc tot felul de gafe. Unele dintre ele au avut consecinţe mai grave, altele doar ne-au făcut să râdem de „necazul” altora.

Vă prezentăm în cele ce urmează cele mai tari gafe petrecute la televiziunile româneşti.

Monica Columbeanu dată afară din emisiune de Oana Zavoranu

Pe vreme când Oana prezenta „Pact cu Diavoliţa” la Kanal D, Monica Columbeanu a fost data afară din emisiune după un scandal între cele două vedete. Monica s-a supârat că a fost luată pe sus de un bărbat şi a început să facă fiţe, lucru care a deranjat-o pe Oana Zăvoranu.

După acea emisiune relaţia dintre Oana şi Monica s-a răcit şi s-a creat un scandal monstru între cele două „dive”.

Horia Brenciu ne arată fundul Andreei Raicu

În timpul emisiunii „Ce vor fetele” de la Prima TV, Horia Brenciu a luat-o pe sus pe Andreea Raicu, dezvăluind de fapt „ce vor bărbaţii”: posteriorul Andreei Raicu.

Gafa n-a ramas netaxată, cârcotaşii fiind pe fază şi prezentând şi ei momentul în emisiunea lor.

Andreea Raicu era atunci iubita lui Cristi Chivu. Între timp, fotbalistul s-a însurat cu Adelina Elisei.

Gafă monumentală la Acces Direct

Una din cele mai mari gafe din televiziune a avut loc în timpul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1. Era o ediţie specială post-mortem în memoria lui Mile Cărpenişan, numai că, în mijlocul platoului a fost aşezată poza altei persoane alături de lumânarile de veghe.

După acest episod, persoana vinovată a fost concediată, iar la scurt timp şi Mădălin Ionescu a fost concediat de Dan Voiculescu.

Vanghelie şi conjugarea verbului „a fi”

Unul dintre primele momente penibile ale lui Marian Vanghelie a avut loc în timpul emisiunii „100%” realizată de Robert Turcescu. Atunci, primarul sectorului 5 n-a ştiut să conjuge verbul „a fi”, şi a primit bila neagră din partea moderatorului.

Gafele lui Vanghelie au continuat de-atunci, „almanahe” şi „goagal” fiind doar câteva din „scăpările” acestuia.

Iulia Vântur se crede la „Surprize surprize”

În timpul unei ediţii a emisiunii „Dansez pentru tine”, Iulia Vântur a încurcat emisiunile. Prezentatoarea a crezut că se află la „Surprize Surprize”, probabil apropierea de Ştefan Bănică făcând-o să se simtă ca Andreea Marin. Gafa n-a afectat-o prea mult pe Iulia, aceasta prezentând în continuare emisiunea alături de Ştefan.

Abramburica scapată pe jos de Brenciu

Dana Rogoz a avut parte de o experienţă dureroasă în timpul emisiunii „De suflet”, atunci când a fost scăpată, sau mai bine zis n-a fost prinsă, de Horia Brenciu.

Din fericire Abramburica n-a păţit nimic grav şi este bine sănătoasă.

Emil Boc cade în direct la Andrei Gheorghe

Probabil cea mai celebră căzătură în direct din România este cea a lui Emil Boc, din timpul unei emisiuni moderate de Andrei Gheorghe. Faza a făcut înconjurul lumii, fiind prezentată în foarte multe ţări.

Pe vremea aceea, Emil Boc era un simplu deputat PD.